Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alexia Putellas, Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de Barcelona
  • CA

Alexia Putellas serà Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de Barcelona. El consistori ha acceptat el prec de Barcelona pel Canvi a la Comissió de Presidència de l’ens municipal i guardonarà la jugadora del FC Barcelona, com a premi a la seva trajectòria professional.

Putellas va ser guardonada recentment amb la Pilota d’Or, sent així la primera jugadora catalana en rebré un premi d’aquestes característiques i reconeixement internacional. “Alexia Putellas representa els valors de l’esport i és un autèntic exemple per a les següents generacions de dones que vulguin arribar a ser esportistes professionals al món del futbol”, ha valorat el grup municipal liderat per Eva Parera, que també és diputada pel PP al Parlament de Catalunya.

“El triomf de Putellas suposa un nou impuls al futbol femení per Barcelona i no només per Barcelona, sinó per a l’esport que tradicionalment ha sigut l’esport dels homes”, ha considerat la tinenta d’alcaldia Laia Bonet, segons ha informat Europa Press.

La jugadora del Barça i també de la selecció femenina de futbol d’Espanya té un palmarès de cinc campionats de Lliga, sis copes de la Reina, una Lliga de Campiones de la UEFA i dos campionats europeus Sub17.

Putellas també ha rebut la distinció més gran d’abast català, la Creu de Sant Jordi. Aquest dilluns ha rebut el guardó, en un acte on va fer un discurs, en nom de tots els premiats, on va demanar que la societat “lideri” el canvi cap a la igualtat d’oportunitats entre nens i nenes. A més de Putellas, van ser premiats: Jesús Alturo i Perucho, Mariona Carulla i Font, Anna Rosa Cisquella i Passada, Ernest Costa i Savoia, Joana Escobedo i Abraham, Isabel Etxeberria Gorriti, Pau Gasol i Sáez, Manuel Heredia Jiménez, Tío Manuel, Francisco Ibáñez Talavera, Mercè Izquierdo i Aymerich, Elena Jaumandreu i Garrido, Enric Larreula i Vidal, Justo Molinero Calero, Anna Navarro Descals / Anna N. Schlegel, Joan Panisello i Chavarria, Àngels Ribé i Pijuan, Mònica Terribas i Sala, Rafael Tous i Giner, Francesc Vilasís i Fernández-Capallejà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa