La Vall d’Hebron tindrà un nou parc a la zona esportiva de ‘La Campa’

Les obres començaran dilluns i s'aprofitarà la reforma per instal·lar fanals amb tecnologia LED, circuits de fitness i mobiliari d'estada

El barri de la Vall d’Hebron tindrà una nova àrea verda a ‘La Campa’, un espai esportiu del districte d’Horta-Guinardó que l’any vinent disposarà de més zones ajardinades i instal·lacions de fitness i circuits de jocs saludables per a gent gran. Les obres intervindran sobre 11.950 m2 i començaran aquest dilluns 1 d’abril, segons ha informat en un comunicat l’Ajuntament aquest diumenge.

El consistori també renovarà part del mobiliari i de la vegetació substituint els arbres Alianthus, considerats espècie invasora. La zona té poc enllumenat públic actualment i s’aprofitarà la reforma per instal·lar fanals amb tecnologia LED, de 16 metres d’alt a les pistes d’esport i de 6 metres als camins. Les obres també milloraran el sistema de drenatge de la zona, refaran amb sauló el paviment dels espais per als vianants i facilitaran l’accés a ‘La Campa’ des dels carrers la Granja Nova i Coll i Alentorn.

'La Campa' de la Vall d'Hebron és una illa d'equipaments esportius i zona verda / Ajuntament de Barcelona

‘La Campa’ de la Vall d’Hebron és una illa d’equipaments esportius i zona verda / Ajuntament de Barcelona

 

Més informació

Nou comentari