La Vall d’Hebron tindrà un nou parc a la zona esportiva de ‘La Campa’

El barri de la Vall d’Hebron tindrà una nova àrea verda a ‘La Campa’, un espai esportiu del districte d’Horta-Guinardó que l’any vinent disposarà de més zones ajardinades i instal·lacions de fitness i circuits de jocs saludables per a gent gran. Les obres intervindran sobre 11.950 m2 i començaran aquest dilluns 1 d’abril, segons ha informat en un comunicat l’Ajuntament aquest diumenge.

El consistori també renovarà part del mobiliari i de la vegetació substituint els arbres Alianthus, considerats espècie invasora. La zona té poc enllumenat públic actualment i s’aprofitarà la reforma per instal·lar fanals amb tecnologia LED, de 16 metres d’alt a les pistes d’esport i de 6 metres als camins. Les obres també milloraran el sistema de drenatge de la zona, refaran amb sauló el paviment dels espais per als vianants i facilitaran l’accés a ‘La Campa’ des dels carrers la Granja Nova i Coll i Alentorn.

'La Campa' de la Vall d'Hebron és una illa d'equipaments esportius i zona verda / Ajuntament de Barcelona

‘La Campa’ de la Vall d’Hebron és una illa d’equipaments esportius i zona verda / Ajuntament de Barcelona

 

Nou comentari

Més notícies

El Govern recupera el projecte d’un túnel de FGC a Horta amb un estudi informatiu pel 2020

El conseller Damià Calvet referma l'aposta de Josep Rull per aquesta infraestructura i augura que reduiria 15 minuts els trajectes entre Barcelona i el Vallès

L’Ajuntament invertirà prop de 2 milions d’euros en la construcció del cinquè casal d’Horta-Guinardó

Les instal·lacions estaran al carrer Llobregós i les obres començaran al gener

Prop de 90 famílies “de tota la vida d’Horta” denuncien mobbing immobiliari

Els tres blocs de pisos pertanyen a tres germanes que no es fan càrrec dels desperfectes dels edificis i l'Ajuntament planteja catalogar algun d'ells com a "infrahabitatge"

Horta estrena poliesportiu ampliat amb piscina coberta i pavelló de patinatge

La millora ha requerit una inversió municipal de 7 milions d'euros i arriba només set anys després d'invertir 11 milions més en la darrera remodelació