Horta estrena poliesportiu ampliat amb piscina coberta i pavelló de patinatge

El barri d’Horta estrena aquest dissabte l’ampliació del Centre Esportiu Municipal (CEM) del barri, que ha costat 7 milions d’euros. L’Ajuntament hi ha tornat a fer actuacions de millora set anys després de l’anterior remodelació, que es va realitzar el 2010-2011 i va requerir uns altres 11 milions d’euros. Amb les obres recent inaugurades el polisportiu ha guanyat una nova nova piscina coberta, que disposa de dos vasos diferenciats per a l’aprenentatge de natació i zona d’hidromassatge. L’espai d’aigües compta a més amb sauna humida, sauna de vapor i un solàrium.

També s’ha remodelat i s’han afegit grades al pavelló construit fa set anys, per tal que ara també s’hi puguin practicar hoquei sobre patins i patinatge. Les sales d’activitats dirigides s’han engrandit, la de fitness ha incorporat maquinària més moderna i els vestuaris de la piscina ja existents s’han renovat. El disseny dels espais ha tingut en compte també a les persones amb discapacitat. Ara al CEM d’Horta oferirà cursets per aprendre a nadar adreçats tant a infants  i grups escolars com a adults individuals. S’hi podrà jugar a sis esports federats –patinatge, hoquei patins, bàsquet, waterpolo, natació i futbol–, amb capacitat d’acollir entrenaments i competicions oficials.

Autoritats municipals inauguren l'ampliació del CEM d'Horta / Ajuntament de Barcelona

Autoritats municipals inauguren l’ampliació del CEM d’Horta / Ajuntament de Barcelona

Els gimnasos municipals viuen anys de gran augment de l’oferta als barris per l’auge dels gimnasos de baix cost, que usualment no disposen de piscina ni pistes d’esports en equip però ofereixen tarifes atractives per al jovent. Amb aquesta segona ampliació, el poliesportiu municipal hortenc intenta diversificar el perfil dels seus usuaris i captar més socis.

Nou comentari