Droga, trets i dos altaveus robats: dos detinguts en un enfrontament al Carmel

El suposat comprador havia robat a un establiment proper i el suposat venedor l'havia, presumptament, disparat amb una arma d'aire comprimit

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per lesions acusat d’agredir-ne un altre cap a la mitjanit d’aquest divendres, segons ha avançat la SER i ha confirmat l’ACN. Els fets han tingut lloc al carrer Llobregós, al districte d’Horta-Guinardó, i la víctima ha denunciat a la policia que l’agressor li ha disparat amb una arma d’aire comprimit.

En la detenció del presumpte agressor, però, els agents no han trobat cap arma. Poc després, un botiguer de la zona ha denunciat un robatori i ha identificat la víctima del primer incident com al presumpte autor. A més, l’individu duia a sobre altaveus presumptament robats que el propietari de la botiga ha reconegut com a seus. Davant d’aquests fets, els Mossos també han detingut la víctima de l’agressió com a presumpta autora d’un robatori amb força.

Tot plegat ha començat quan els Mossos han rebut una alerta d’un testimoni que havia vist un home amb una ferida a la mà. Una patrulla s’ha adreçat a l’indret i ha trobat l’home ferit, que sagnava de la mà. L’individu els ha explicat que anava a comprar droga i que s’ha discutit amb el venedor, i que aquest li ha disparat amb una arma d’aire comprimit.

Més informació

Nou comentari