Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un mosso de Ciutat Vella, detingut per un robatori violent en una casa habitada
  • CA

La història de la detenció d’un agent dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella s’ha dut amb molt de secretisme des del cos des de l’inici. Les primeres informacions apuntaven a un cas de tràfic de drogues, van explicar diverses agències de notícies i mitjans –inclòs aquest diari. Ara, però, el succés ha afegit un petit matís. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona per fonts properes al cas, l’agent no va ser arrestat per un delicte directament vinculat al narcotràfic sinó per haver participat presumptament en un robatori amb violència o intimidació a una casa on hi havia gent vivint. Els fets van passar l’octubre de 2018 a Sant Adrià del Besòs.

L’embolic té un motiu. El seu cas va sacsejar el cos i fonts policials assenyalen que l’arrestat podria tenir relació propera amb traficants –i no es descarta que hi pugui haver més implicacions en aquesta línia en el mateix cas. Tanmateix, la informació d’aquest diari certifica que la detenció que va practicar la unitat d’investigació de la regió Metropolitana Nord dels Mossos no s’empara concretament en un delicte de drogues. El jutjat de Badalona que porta el cas s’ha centrat inicialment en el cas de l’assalt a un domicili en què hi haurien participat diverses persones.

Després de la detenció, la setmana passada, l’agent que treballava a la comissaria de Ciutat Vella va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del jutge instructor. La policia catalana, però, el va suspendre de de sou i feina. El cas es manté sota secret de sumari i els portaveus oficials dels Mossos d’Esquadra segueixen en la mateixa posició. Només confirmen que es va detenir un agent, sense afegir-hi més informació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: uno que vive en tabarnia a octubre 23, 2020 | 15:36
    uno que vive en tabarnia octubre 23, 2020 | 15:36
    aquest agafan de tot, lladragots, ionkis etc, llavorens diuen que els respectem, ara estic entenen moltes coses de la Brimo i els Arro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa