Tres lladres violents al centre de Barcelona, detinguts ‘in fraganti’

Acumulen 25 antecedents i un d'ells és menor d'edat

Tres lladres violents al centre de Barcelona han estat detinguts in fraganti aquesta matinada. Acabaven d’assaltar dues persones al carrer, en dues actuacions a Ciutat Vella i l’Eixample, per sostreure polseres i cadenes d’or a les víctimes.

En un comunicat, els Mossos d’Esquadra han detallat que els tres arrestats acumulen 25 detencions i un d’ells és menor d’edat. Un dels tres és menor d’edat i els altres dos tenen 18 i 19 anys. La primera actuació ha tingut lloc al carrer del Carme, quan agents de paisà han detectat dos nois fent una estrebada d’un collaret i intentant robar un mòbil. La víctima va arrencar a córrer per fugir dels lladres, que van iniciar una persecució. Una patrulla va veure la situació i va aturar a les tres persones per aclarir els fets.

En el segon cas l’atracament ha tingut lloc al passeig de Gràcia, amb una persecució a la inversa: “Un home s’ha apropat a la víctima per demanar-li que li donés les polseres que portava; quan la víctima s’hi ha negat, li ha fet una estrebada i ha sortit corrents, però la víctima l’ha perseguit”, indica la policia catalana. Ell lladre ha llançat a terra les polseres per deixar enrere el perseguidor, que s’ha aturat a recollir-les, però poc després una patrulla l’ha localitzat a la zona i l’ha detingut per robatori amb violència i intimidació.

Més informació

Nou comentari