Tres lladres violents al centre de Barcelona, detinguts ‘in fraganti’

Tres lladres violents al centre de Barcelona han estat detinguts in fraganti aquesta matinada. Acabaven d’assaltar dues persones al carrer, en dues actuacions a Ciutat Vella i l’Eixample, per sostreure polseres i cadenes d’or a les víctimes.

En un comunicat, els Mossos d’Esquadra han detallat que els tres arrestats acumulen 25 detencions i un d’ells és menor d’edat. Un dels tres és menor d’edat i els altres dos tenen 18 i 19 anys. La primera actuació ha tingut lloc al carrer del Carme, quan agents de paisà han detectat dos nois fent una estrebada d’un collaret i intentant robar un mòbil. La víctima va arrencar a córrer per fugir dels lladres, que van iniciar una persecució. Una patrulla va veure la situació i va aturar a les tres persones per aclarir els fets.

En el segon cas l’atracament ha tingut lloc al passeig de Gràcia, amb una persecució a la inversa: “Un home s’ha apropat a la víctima per demanar-li que li donés les polseres que portava; quan la víctima s’hi ha negat, li ha fet una estrebada i ha sortit corrents, però la víctima l’ha perseguit”, indica la policia catalana. Ell lladre ha llançat a terra les polseres per deixar enrere el perseguidor, que s’ha aturat a recollir-les, però poc després una patrulla l’ha localitzat a la zona i l’ha detingut per robatori amb violència i intimidació.

Nou comentari

Més notícies
Dos agents de la Guàrdia Urbana patrullant, en imatge d'arxiu / Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana es prepara per a un eventual toc de queda i per a Halloween

Batlle fa una crida a reduir l'activitat festiva per Tots Sants
Un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB

La Guàrdia Urbana inicia el reclamat reforç de les unitats de nit

Batlle anuncia un 32% més d'efectius al torn durant 2021 i una reestructuració de les comissaries