La Guàrdia Urbana es prepara per a un eventual toc de queda i per a Halloween

Batlle fa una crida a reduir l'activitat festiva per Tots Sants

El tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle, ha assegurat que la Guàrdia Urbana està preparada per entomar la “sobrecàrrega” de feina que suposaria la declaració d’un toc de queda, així com altres restriccions derivades de la segona onada de coronavirus. Preguntat per la premsa, el regidor ha tret ferro al repte organitzatiu que suposaria per al cos policial, en una roda de premsa en la que justament presentava un reclamat reforç del torn de nit.

“Valorem totes les possibilitats i estem en contacte amb Madrid i amb altres ciutats europees per saber a nivell tècnic policial què hauríem de posar en marxa davant d’aquestes iniciatives”, ha afegit l’intendent major del cos, Pedro Velázquez. “Hem de veure què diuen les autoritats sanitàries i farem front a qualsevol contingència”, ha reblat Batlle.

Batlle ha recordat que la Guàrdia Urbana ja va afrontar els controls que exigia el confinament total i la desescalada de primavera, pel que ha considerat que ara també podria fer complir una eventual prohibició de la mobilitat nocturna. A més, ha fet una crida a la prudència el cap de setmana de Tots Sants, quan són habituals les revetlles familiars i les festes de Halloween.

Més informació

Nou comentari