Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana es prepara per a un eventual toc de queda i per a Halloween
  • CA

El tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle, ha assegurat que la Guàrdia Urbana està preparada per entomar la “sobrecàrrega” de feina que suposaria la declaració d’un toc de queda, així com altres restriccions derivades de la segona onada de coronavirus. Preguntat per la premsa, el regidor ha tret ferro al repte organitzatiu que suposaria per al cos policial, en una roda de premsa en la que justament presentava un reclamat reforç del torn de nit.

“Valorem totes les possibilitats i estem en contacte amb Madrid i amb altres ciutats europees per saber a nivell tècnic policial què hauríem de posar en marxa davant d’aquestes iniciatives”, ha afegit l’intendent major del cos, Pedro Velázquez. “Hem de veure què diuen les autoritats sanitàries i farem front a qualsevol contingència”, ha reblat Batlle.

Batlle ha recordat que la Guàrdia Urbana ja va afrontar els controls que exigia el confinament total i la desescalada de primavera, pel que ha considerat que ara també podria fer complir una eventual prohibició de la mobilitat nocturna. A més, ha fet una crida a la prudència el cap de setmana de Tots Sants, quan són habituals les revetlles familiars i les festes de Halloween.

Més notícies
Un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
La Guàrdia Urbana inicia el reclamat reforç de les unitats de nit
Notícia: La Guàrdia Urbana inicia el reclamat reforç de les unitats de nit
Comparteix
Batlle anuncia un 32% més d'efectius al torn durant 2021 i una reestructuració de les comissaries
El tinent d'alcaldia, Albert Batlle, en imatge d'arxiu / Jordi Play
Batlle: “Amb la Policia Nacional les relacions mai havien estat tan bones com ara”
Notícia: Batlle: “Amb la Policia Nacional les relacions mai havien estat tan bones com ara”
Comparteix
El tinent d'alcaldia de Seguretat aclareix que està "absolutament en contra" de "qualsevol col·lectiu que organitzi ocupacions"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa