Una marabunta de seguidors del Lió s’ajunta a Sarrià i crida “puta Barça, puta Catalunya”

Els Mossos els han encerclat i controlat però finalment els han deixat trobar-se a la plaça Artós

“Puta Barça, puta Catalunya”, a crits molt forts i repetit moltes vegades i amb to de ràbia, que en alguns casos ha inclòs gestos agressius o grollers cap als fotògrafs i càmeres de televisió que els segueixen: així s’han saludat els dos grups de seguidors de l’Olympique de Lió quan s’han trobat a la plaça Artós, a Sarrià, als quals s’hi ha sumat després una desena d’aficionats de l’Espanyol.

Els Mossos d’Esquadra els havien estat controlant el grup en el seu recorregut des de Sants, que ha pujat a Sarrià aquesta tarda, després que uns centenars ja hagin estat enviats a la plaça Artós per evitar aldarulls a Sants aquest matí. Els antiavalots els han tallat el pas momentàniament al carrer Sant Joan Bosco –que segueix el recorregut de Numància– a l’altura amb Francesc Carbonell.

[r:1]

Durant el trajecte, han llançat bengales i  s’ha produït una fumera espessa al carrer Sant Joan Bosco. Mentrestant, cridaven “Ultrasur, ultrasur”, el nom dels aficionats ultres del Reial Madrid, als quals sembla que donen suport almenys avui, que el seu equip juga contra el Barça i es juga el pas a quarts de final de la Champions al Camp Nou, en partit de tornada de vuitens. El grup d’extrema dreta que forma part dels aficionats de l’Olympique, anomenat Bad Gones, guarda bona relació amb ultres madridistes i les Brigadas Blanquiazules, de l’Espanyol. Una mostra més d’aquesta entesa ha estat l’arribada d’un col·lectiu de joves amb simbologia del club blanquiblau cantant “puta Barça, muérete”, que s’ha afegit a la cita de la plaça Artós. 

Aficionats de l'Espanyol arribant a la plaça Artós. / D.C.

Aficionats de l’Espanyol arribant a la plaça Artós. / D.C.

Un dels veïns del bloc que dona a la plaça ha llançat cubells d’aigua als aficionats i els seguidors del Lió han respost amb llançaments d’ampolles de vidre contra el seu balcó. Por després els aficionats han trencat la porta de vidre de l’edifici i han utilitzat l’entrada com a urinari improvisat. Davant el reiterat llançament de bengales, els Mossos han identificat diversos seguidors del club francès i els han requisat les bengales que portaven a sobre.

La porta de l'edifici amb el vindre trencat mentre una persona orina a la plaça Artós. / D.C.

La porta de l’edifici amb el vindre trencat mentre una persona orina a la plaça Artós. / D.C.

 

Més informació

Comentaris

    Xavier 14/03/2019 1:53 pm
    Ara es donaran compta que ser amics o del r.m., no dona bons resultats a BARCELONA.

Nou comentari