Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc detinguts en una baralla multitudinària entre seguidors del Barça i del Lió
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut a cinc persones després d’una baralla multitudinària entre aficionats del Barça i del Lió als voltants del Camp Nou, segons ha informat fonts municipals. Els detinguts són tres homes de nacionalitat polonesa (seguidors de l’equip francès) i dos de nacionalitat espanyola (aficionats del Barça). L’incident ha tingut lloc a la rambla de Badal i els cinc han resultat ferits a la baralla. La Guàrdia Urbana els ha enviat a diferents centres sanitaris per tractar-los ferides de diversa consideració i posteriorment passaran a mans dels Mossos d’Esquadra.

Una hora abans, cinc aficionats del Lió ha resultat ferits lleus en una altra baralla a la cruïlla entre l’avinguda Madrid i la Gran Via de Carles III, han informat les mateixes fonts. Dels cinc ferits, un tindria una ferida al cap i ha hagut de ser traslladat a l’Hospital del Sagrat Cor, segons ha avançat la SER i ha confirmat el TOT Barcelona. Els altre quatre haurien estat ruixats amb gas pebre i haurien estat atesos al mateix lloc.

Aficionats concentrats a la plaça Artós

Els aficionats del club francès havien quedat a la plaça Osca, a Sants, però la convocatòria d’una manifestació antifeixista a la mateixa zona ha obligat els Mossos d’Esquadra els han redirigit cap a la plaça Artós, a Sarrià, un lloc on se solen concentrar grups ultres de Barcelona. Uns 400 seguidors del Lió han anat cap al nou emplaçament acompanyats per agents de la policia catalana per evitar incidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa