Es cola al metro i agredeix un vigilant a l’ull i el nas

La víctima acaba ferida i traslladada a un centre d'urgències mèdiques

Un vigilant del metro ha patit ferides a un ull i al nas després de ser agredit per una dona que s’havia colat al metro. Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a l’estació de Virrei Amat, de la L5, al barri de Porta (Nou Barris). Fonts de TMB han explicat que la dona anava acompanyada de la seva parella i es va colar al metro a l’estació El Coll i la Teixonera. La dona, han aprofundit les mateixes fonts, va donar un cop a una usuària i es va encarar amb un empleat del metro, cosa que va motivar l’avís a seguretat.

Segonts fonts de TMB, el vigilant va pujar al tren on viatjava la parella a l’estació d’Horta. Va ser en el trajecte entre Horta i Virrei Amat on es va produir l’agressió. La dona va agredir el vigilant i li va causar ferides al nas i a l’ull. A diferència del que semblava en un primer moment, fonts de TMB no tenen constància que la parella intentés cometre un robatori.

El vigilant agredit / TOT Barcelona

Fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han confirmat que van rebre una alerta a les 16.58 hores i que hi han traslladat una ambulància. L’equip d’emergències va portar el vigilant en estat lleu al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Cotxeres.

El secretari de la secció sindical del metro del Sindicat de Treballadors de Seguretat de Catalunya (STS-C), C. Rodríguez, ha lamentat que el centre de control no ha enviat cap vigilant a socórrer el seu company i que tampoc s’ha avisat cap patrulla dels Mossos d’Esquadra. “És inadmissible que no s’enviï suport a un company en aquesta situació de risc”, ha criticat.

Respecte d’aquesta qüestió, fonts de TMB han negat que no s’enviés cap vigilant a ajudar. Han matisat, però, que en el cas d’incidents en un tren en moviment, s’envien els reforços a una estació del recorregut. En aquest cas, els vigilants de suport esperaven a l’estació de Congrés, però els agressors van baixar del tren a Virrei Amat. Quant a l’avís als Mossos, fonts de TMB han precisat que si hi hagués hagut un robatori se’ls hagués avisat. Amb tot, han comentat que la policia catalana col·labora amb TMB per investigar l’agressió.

Més informació

Comentaris

    JMBC 15/07/2020 2:28 pm
    "Ferit a l'ull i al nas", no "ferit a l'ull i el nas".
    Antón 16/07/2020 2:17 pm
    Información manipulada seguramente por TMB. No le interesa que se sepa lo mal que gestiona las incidencias y lo mucho que exponen a los vigilantes. Los Mossos deberían investigar cómo gestionó TMB la incidencia.

Nou comentari