Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Dos vigilants llancen un home d’esquena i escales avall al metro de la Sagrera
  • CA

Dos vigilants de seguretat i un home sense mascareta van protagonitzar aquest dissabte una impactant escena a l’estació de metro de la Sagrera de Barcelona, que va ser gravada en vídeo i s’està viralitzant a les xarxes socials. A les imatges es veu clarament un forcejament entre els tres a les escales de la boca de metro, que acaba amb un dels vigilants llançant al viatger rebel pels aires.

L’home cau d’esquena contra el terra, en una planxa que podria haver estat molt perillosa. Al vídeo se sent clarament el so del cop fort contra el terra, mentre l’agent li segueix cridant “Hasta los cojones, me tienes”.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) investiga el cas i assegura que ha obert un expedient per aclarir l’actuació dels vigilants. Un portaveu de la companyia contextualitza el moment en què l’home vola escales avall: “El que mostra el vídeo és una petita part d’una incidència de dissabte al matí, cap a dos quarts d’onze”. La versió dels fets que li consta a TMB és que “un usuari va entrar a l’estació de metro de La Sagrera de la línia 9/10 Nord sense mascareta” i els vigilants “li van demanar que se la posés o sortís a buscar-ne una”.

L’individu s’hi hauria negat i els guàrdies de seguretat haurien decidit desallotjar-lo. “En la pujada al vestíbul l’usuari va donar diversos cops a un dels vigilants”, assegura TMB. Quan ja enfilaven l’últim tram d’escales per arribar al carrer és quan es va produir “el forcejament i la caiguda de l’usuari a terra”. En el vídeo s’aprecia que l’home queda momentàniament estirat a terra, els guàrdies l’intenten aixecar del terra i l’home s’aparta per incorporar-se sol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àlvar a juny 22, 2020 | 20:58
    Àlvar juny 22, 2020 | 20:58
    Per molta raó que tinguin no mereix una actuació com aquesta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa