Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aparten els dos vigilants del metro que van llançar escales avall un home a la Sagrera
  • CA

Els dos vigilants de seguretat que aquest cap de setmana van llançar escales avall un home a l’estació de la Sagrera han estat suspesos, segons ha avançat Betevé i ha confirmat el TOT Barcelona. Fonts de TMB han informat inicialment a aquest diari que només un dels dos havia estat apartat per l’empresa de seguretat, però les mateixes fonts han indicat més tard a Europa Press que tots dos han estat suspesos. La decisió de la companyia de seguretat contractada per TMB al metro és provisional mentre investiga els fets, igual que està fent l’empresa de transport.

Dissabte dos vigilants de seguretat i un home sense mascareta van protagonitzar una impactant escena a l’estació de metro de la L9/L10 a la Sagrera, que va ser gravada en vídeo i es va viralitzar a les xarxes socials. A les imatges es veu clarament un forcejament entre els tres a les escales de la boca de metro, que acaba amb un dels vigilants llançant al viatger rebel pels aires.

Expedient obert

TMB investiga el cas i assegura que ha obert un expedient per aclarir l’actuació dels vigilants. Un portaveu de la companyia contextualitza el moment en què l’home vola escales avall: “El que mostra el vídeo és una petita part d’una incidència de dissabte al matí, cap a dos quarts d’onze”. La versió dels fets que li consta a TMB és que “un usuari va entrar a l’estació de metro de La Sagrera de la línia 9/10 Nord sense mascareta” i els vigilants “li van demanar que se la posés o sortís a buscar-ne una”.

L’individu s’hi hauria negat i els guàrdies de seguretat haurien decidit desallotjar-lo. “En la pujada al vestíbul l’usuari va donar diversos cops a un dels vigilants”, assegura TMB. Quan ja enfilaven l’últim tram d’escales per arribar al carrer és quan es va produir “el forcejament i la caiguda de l’usuari a terra”. En el vídeo s’aprecia que l’home queda momentàniament estirat a terra, els guàrdies l’intenten aixecar del terra i l’home s’aparta per incorporar-se sol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa