Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un hotel de Barcelona es dedica a ‘nadalitzar’ les habitacions

El Nadal ja es respira pels quatre cantons a la ciutat. Després de la tradicional benvinguda a les festes arran de l’encesa de llums i dels primers detalls de la Cavalcada de Reis 2023, el grup Gallery Hotels ha ideat una experiència immersiva per aprofundir-hi. Concretament, es tracta de la iniciativa pionera ‘Dive Into Xmas’ amb l’objectiu de connectar els seus hostes a les tradicions nadalenques de cada lloc de destí.

El centre de les operacions del projecte és el Gallery Hotel Barcelona, ubicat entre el Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, que passa a ser batejat amb el nom ‘Gallery Christmas Hotel’ que mantindrà fins el 7 de gener de 2023, és a dir, un cop passada la nit de Reis.

Tots els detalls nadalencs possibles

Segons ha explicat la pròpia directora general de Gallery Hotels en un comunicat, Marta Golobardes, aquesta campanya permet al viatger submergir-se a la capital catalana per mitjà de la tradició nadalenca. Això comença ja d’entrada per l’habitació on s’allotja, que és decorada de manera adient amb tot tipus de detalls relacionats amb les festes de finals de desembre.

Els detalls de l'habitació / GH
Els detalls de l’habitació / GH

Per a l’ocasió, el Gallery Hotel tindrà a l’entrada un gran arbre de Nadal i altres elements de decoració nadalenca. A més a més, el grup hoteler també acollirà entre el 17 i el 20 de desembre el Christmas Market així com el Market de Reis, que es durà a terme entre el 3 i el 5 de gener de 2023.

Al·licients culinaris i repetició d’un projecte solidari

Finalment, el Gallery Hotel de Barcelona proposarà ofertes gastronòmiques basades en diversos productes típics de l’època, com ara l’escudella i la carn d’olla. També té previst tornar a participar en el projecte solidari de donació de regals a la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa