Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ja es coneixen els primers detalls de la Cavalcada de Reis 2023
  • CA

Després de la tradicional encesa de llums de Nadal, tret de sortida de les festes, ja està en marxa la planificació de la Cavalcada de Reis 2023 de la qual es coneixen alguns detalls. L’acte arrencarà oficialment a les 18h de la tarda de l’avinguda del Marquès de l’Argentera, igual que aquest any, però la gran novetat és que no passarà per alguns dels carrers més típics del centre. Agafarà el passeig de Colom i seguirà per l’avinguda del Paral·lel.

El següent punt serà el Mercat de Sant Antoni just abans d’enfilar el carrer Sepúlveda per dirigir-se a la plaça d’Espanya. Serà el darrer tram del trajecte atès que la cavalcada finalitzarà sobre les 21h a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Properament el consistori barceloní donarà tota la informació completa sobre la benvinguda dels Reis Mags a la capital catalana, ja sense les restriccions derivades de la Covid però amb canvis obligats per altres motius.

Llocs emblemàtics per als quals no es passarà

Les obres que s’estan portant a terme a la Via Laietana obligaran a modificar de manera substancial el recorregut, de tal manera que Ses Majestats de l’Orient no desfilaran per algunes de les places més importants de la ciutat. Llocs emblemàtics com ara la plaça de Catalunya, la d’Urquinaona o la Laietana s’hauran de sacrificar i no s’inclouran en el recorregut habitual de les carrosses reials. D’altra banda, no es preveu que hi hagi limitacions en l’aforament.

Enguany la cavalcada de Reis a la capital catalana va ser menys concorreguda que en altres ocasions, arran de la nova onada de contagiats que es van detectar a principis d’any. De fet, la Guàrdia Urbana va calcular que s’hi havien aplegat uns 425.000 espectadors, és a a dir, lluny del rècord de 950.000 persones que la van seguir durant el 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa