Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou Barris marca la llum cap al Nadal
  • CA

Centenars de famílies s’han aplegat a la Plaça Major del districte de Nou Barris per seguir en directe la tradicional encesa de les llums de Nadal, que ha servit per donar la benvinguda a les tradicionals festes. Concretament estaran il·luminats un total de 104 quilòmetres fins el dia 6 de gener. L’acte ha començat amb l’espectacle musical ‘Anys Llums’, de la productora La Brutal, amb músics en directe i projeccions de gran format.

L’obra, dirigida per David Selvas i amb un guió a càrrec de Sergi Pompermayer, ha viatjat en el temps per mostrar la relació dels humans amb la llum durant diferents moments de la història. L’espectacle, en clau d’humor, ha inclòs picades d’ullet a persones i reivindicacions actuals, com ara la cantant Rosalía i el feminisme. També hi ha hagut protagonisme per a la coral comunitària Musical’s Choir del Raval.

El grup barceloní Ginestà ha estrenat oficialment la nova nadala de la ciutat

Un cop encesos els llums, el grup barceloní Ginestà, ha estrenat oficialment la nova nadala de la ciutat, anomenada ‘Barcelona és un regal’, per mitjà de la qual els germans del barri barceloní de Sant Andreu, Júlia i Pau Serrasolsas, conviden a compartir el Nadal i a omplir les carrers i places de la capital catalana durant les festes.

D’altra banda, es consolida el model implantat l’any passat i es dona continuïtat a la il·luminació dissenyada per la Plaça Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes, estrenada l’any passat. El 2022 també es continuarà il·luminant la plaça Urquinaona, l’Avinguda del Paral·lel i la Via Laietana. Els Mercats Municipals també es decoraran aquest NadaI.

Els horaris de l’enllumenat nadalenc als carrers seran els següents: de diumenge a dijous de 17.30 a 22 hores i els divendres i dissabtes de 17.30 a 23 hores. El 31 de desembre i el 5 de gener estaran encesos de 17.30 fins a la una de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa