Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’acte d’Encesa dels Llums de Nadal, al detall

L’Encesa dels Llums de Nadal de Barcelona, que es realitzarà el dijous 24 de novembre a les 18.00h de la tarda a la Plaça Major de Nou Barris, ja té la jornada planificada al detall. L’acte començarà amb l’espectacle ‘Anys Llums’ de la productora La Brutal amb direcció de David Selvas, un muntatge de teatre musical en clau d’humor que inclourà la participació de la coral comunitària Musical’s Choir del Raval. A les 18.35h, des de l’escenari es donarà pas a l’encesa dels llums de la plaça del districte i simultàniament de tota la il·luminació de la ciutat.

La Brutal presenta a Nou Barris un espectacle de teatre musical amb músics en directe i projeccions en gran format. Amb direcció musical d’Adrià Aguilera i guió de Sergi Pompermayer, el muntatge intercala grans temes de repertori de musicals i altres peces adaptades per l’ocasió. La nit de l’encesa, al mateix escenari de la Plaça Major, també s’estrenarà en directe la cançó de Nadal que enguany han compost el jove duet de santandreuencs, Ginestà i que ha titulat Barcelona és un regal.

42 hores menys d’enllumenat

Enguany el consistori ha decidit reduir 42 hores de l’enllumenat nadalenc, passant de les 259 d’anys anteriors a 217 d’enguany. La campanya abastarà des del 24 de novembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos. Però els horaris variaran en funció dels dies, de manera que els carrers comptaran amb enllumenat nadalenc en marxa:

  • De diumenge a dijous: de 17.30 a 22 hores
  • Divendres i dissabtes: de 17.30 a 23 hores
  • El 31 de desembre i el 5 de gener (dies extraordinaris): de 17.30 a 01.00 hores
  • 24 de novembre: de 18.30 hores a 24 hores

Es consolida el model implantat l’any passat i es dona continuïtat fins el 2023 a la il·luminació dissenyada per la Plaça Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes, estrenada l’any passat. El 2022 també es continuarà il·luminant la plaça Urquinaona, l’Avinguda del Paral·lel i la Via Laietana. Els Mercats Municipals també es decoraran aquest NadaI.

Torna al bus turístic

Amb la posada en marxa dels llums de Nadal torna per quart any el Barcelona Christmas Tour, el circuit per conèixer l’enllumenat nadalenc del Barcelona Bus Turístic. A partir del 25 de novembre i fins al al 31 de desembre del 2022 hi haurà sortides des de la parada de la plaça de Catalunya tots els dies de la setmana, dues a les 18.00h i dues a les 20.00. El dia de Nadal no hi haurà servei i el 24 i el 31 de desembre només es farà el viatge de les 18.00h. Oferirà una ruta d’una hora i mitja de durada que permetrà gaudir de la nova il·luminació dels carrers amb una ruta guiada en viu en català, castellà i anglès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa