Un ‘discobús’ amb un conductor drogat: l’última modalitat de festa al front marítim

La Guàrdia Urbana immobilitza un vehicle que portava passatgers amb llums de colors a dins i que va donar positiu al drogotest

A la Barceloneta i el front marítim en general, especialment el cap de setmana i durant els mesos de bon temps, s’hi veu de tot relacionat amb la diversió i no sempre dintre de les normes i les convencions. Els veïns es queixen de joves que venen de festa, alguns dels quals no lloguen cap hotel ni cap apartament i dormen al cotxe o la platja i practiquen sexe al carrer.

[r:1]

També es queixen de l’incivisme en general, a més del tràfic de drogues a petita escala i els sorolls. Però aquest cap de setmana s’ha detectat una nova modalitat de festa que, segons la Guàrdia Urbana, no compleix “els requisits adients”.

Es tracta d’un discobús que va ser interceptat dissabte a la matinada per la policia municipal a l’avinguda Litoral, darrere de la platja del Somorrostro i a prop de l’àrea del Port Olímpic. Segons fonts municipals, portava 12 passatgers amb llums de colors a l’interior, cosa que no està permesa pel codi de circulació. Tot i que le vehicle tenia llicència per a serveis discrecionals, en aquell moment no tenia cap viatge contractat en vigor ni havia obert el llibre de ruta.

A més a més, segons va comprovar la Guàrdia Urbana, el conductor va donar positiu per marihuana en el drogotest que se va fer. Va ser denunciat i el vehicle va quedar immobilitzat.

Més informació

Nou comentari