Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut i 9 contenidors cremats en els aldarulls contra el toc de queda
  • CA

Una persona va acabar detinguda aquest dilluns a la nit durant els aldarulls a la Ciutadella, després de la protesta de l’esquerra independentista i negacionistes contra el toc de queda. Els Mossos d’Esquadra confirmen al TOT Barcelona que va ser arrestada per atemptat i resistència a l’autoritat i que passarà a disposició judicial en les properes hores.

Segons Betevé, es tractaria del líder de la convocatòria negacionista i hauria colpejat agents de la policia quan l’intentaven identificar. La protesta no havia estat comunicada prèviament a Interior. La policia també va identificar una noia durant els aldarulls, segons va testimoniar el TOT Barcelona. D’altra banda, la policia local confirma que es van cremar 9 contenidors durant els disturbis.

La manifestació convocada a les 20h a la plaça Sant Jaume es va transformar en una improvisada manifestació pel carrer Princesa, amb una riuada d’unes 800 persones que van arribar fins a les portes del parc de la Ciutadella. Un cop desconvocada, grups de joves encaputxats van començar a tombar contenidors, cremar-ne i llançar objectes a la policia. Els antiavalots van fer acte de presència amb escopetes de projectils de foam i maniobres ‘carrusel’ amb les furgonetes.

Les escenes de caos es van escapar pel barri del Born fins vora les 22h, hora d’inici de la prohibició de moviments. Com va poder comprovar el TOT Barcelona, els carrers no van quedar del tot buits durant la primera nit de multes pel toc de queda.

Més notícies
Quatre joves a la plaça Catalunya després de l'inici de l'horari de toc de queda / A.L.
Insubmisos i despistats: tres retrats del toc de queda a Ciutat Vella
Notícia: Insubmisos i despistats: tres retrats del toc de queda a Ciutat Vella
Comparteix
El risc de multa no ha dissuadit joves contraris a la restricció | El justificant de moviments, encara poc implantat
Aldarulls després de la manifestació improvisada de l'esquerra independentista i negacionistes contra el toc de queda / A.L.
VÍDEOS | Forts aldarulls en acabar la protesta contra el toc de queda
Notícia: VÍDEOS | Forts aldarulls en acabar la protesta contra el toc de queda
Comparteix
Esquerra independentista i grups negacionistes es barregen en una marxa contra improvisada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa