El creuer Norwegian Pearl ha deixat 2.700 persones sense poder gaudir de les seves vacances per una avaria mecànica que l’ha obligat a atracar al Port de Barcelona. La companyia Norwegian Cruise Lines ha informat que el vaixell experimentava problemes tècnics des de feia tres dies i va decidir saltar-se l’escala que havia de fer a Palma de Mallorca per anar directament a Barcelona i intentar solucionar-lo.

En un primer moment, Norwegian pretenia salpar aquest mateix dimarts cap a Itàlia, on acabava el creuer, però finalment no ha pogut reparar el vaixell i ha hagut de cancel·lar un viatge que tenia programat per anar a les illes gregues. Fonts del Port de Barcelona han confirmat que el creuer porta dos dies a la ciutat i que la companyia ha ofert als passatgers diverses opcions per tornar a casa seva, ja que el creuer es va cancel·lar tres dies abans del previst.

Norwegian Cruise Lines ha compensat els passatgers amb 300 dòlars per comprar un bitllet d’avió i els reembolsarà el 50% del cost del creuer, a més d’oferir-los un 50% de descompte per un creuer futur. El vaixell es quedarà a Barcelona fins que sigui reparat i fonts portuàries estimen que encara poden passat un dies fins que l’arreglin.

Nou comentari

Més notícies

Barcelona és la ciutat europea més afectada per la contaminació dels creuers

Líder del Mediterrani del sector creuerístic, registra els nivells més elevats d’òxids de nitrògen i de sofre i també de partícules en suspensió provinents dels vaixells

Alfredo Serrano: “Falta rigor en el debat sobre la contaminació dels creuers”

Entrevista al director general de l'Associació Internacional de Línies de Creuer a l'estat espanyol