Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un creuer avariat deixa a terra 2.700 turistes a Barcelona
  • CA

El creuer Norwegian Pearl ha deixat 2.700 persones sense poder gaudir de les seves vacances per una avaria mecànica que l’ha obligat a atracar al Port de Barcelona. La companyia Norwegian Cruise Lines ha informat que el vaixell experimentava problemes tècnics des de feia tres dies i va decidir saltar-se l’escala que havia de fer a Palma de Mallorca per anar directament a Barcelona i intentar solucionar-lo.

En un primer moment, Norwegian pretenia salpar aquest mateix dimarts cap a Itàlia, on acabava el creuer, però finalment no ha pogut reparar el vaixell i ha hagut de cancel·lar un viatge que tenia programat per anar a les illes gregues. Fonts del Port de Barcelona han confirmat que el creuer porta dos dies a la ciutat i que la companyia ha ofert als passatgers diverses opcions per tornar a casa seva, ja que el creuer es va cancel·lar tres dies abans del previst.

Norwegian Cruise Lines ha compensat els passatgers amb 300 dòlars per comprar un bitllet d’avió i els reembolsarà el 50% del cost del creuer, a més d’oferir-los un 50% de descompte per un creuer futur. El vaixell es quedarà a Barcelona fins que sigui reparat i fonts portuàries estimen que encara poden passat un dies fins que l’arreglin.

Més notícies
Barcelona és la ciutat europea més afectada per la contaminació dels creuers
Notícia: Barcelona és la ciutat europea més afectada per la contaminació dels creuers
Comparteix
Líder del Mediterrani del sector creuerístic, registra els nivells més elevats d’òxids de nitrògen i de sofre i també de partícules en suspensió provinents dels vaixells
Alfredo Serrano: “Falta rigor en el debat sobre la contaminació dels creuers”
Notícia: Alfredo Serrano: “Falta rigor en el debat sobre la contaminació dels creuers”
Comparteix
Entrevista al director general de l'Associació Internacional de Línies de Creuer a l'estat espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa