Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trilla veu “risc” d’un mal ús de l’obertura de platges de Barcelona
  • CA

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha reconegut aquest divendres que hi ha “risc” de fer un mal ús de l’obertura de platges a Barcelona, que des d’avui estan accessibles de 6 a 10 del matí per fer-hi esport individualment, tant a la sorra com a l’aigua. Tanmateix, ha afegit que tot depèn de si es respecten les mesures de seguretat. “Si ens obren la ciutat i anem a dos metres, perfecte. Si seguim a mig metre, ens aturem o fem partits de voleibol, malament”, ha dit en la seva intervenció diària a El matí de Catalunya Ràdio des que va esclatar l’epidèmia de Covid-19. El doctor ha demanat a les autoritats municipals que hi estiguin “una mica a sobre”.

Ha apostat també perquè es puguin adaptar les franges horàries per als passeigs per la calor fent ús de la “descentralització” perquè la situació no és la mateixa arreu de l’Estat. A més, ha insistit que Madrid hauria de seguir “uns dies més” en fase 0 perquè les xifres “aconsellen molta prudència”.

​Trilla també s’ha referit al fet que el Consell Assessor de la Salut fa referència en el seu informe a una manca de veu cientificotècnica autoritzada i ha entès que el que està dient és que “potser haurien d’haver tingut un portaveu, un Fernando Simón català”. “Si el Govern fa cas de l’informe i vol revisar la política de comunicació i tenir un portaveu més clar i visible doncs perfecte i la resta anirem opinant educadament”, ha manifestat.

Més notícies
Les platges de Barcelona es reobriran aquest divendres per fer-hi esport
Notícia: Les platges de Barcelona es reobriran aquest divendres per fer-hi esport
Comparteix
Ho ha anunciat el regidor Eloi Badia, que també ha dit que a partir de dilluns el servei de neteja recupera mil operaris
Trilla defensa que Barcelona no entri en fase 1 dilluns i “aguantar una setmana més”
Notícia: Trilla defensa que Barcelona no entri en fase 1 dilluns i “aguantar una setmana més”
Comparteix
La conselleria de Salut anunciarà avui quina proposta farà al ministeri per a la desescalada, que retardaria el calendari a la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa