Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Trilla veu “risc” d’un mal ús de l’obertura de platges de Barcelona

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha reconegut aquest divendres que hi ha “risc” de fer un mal ús de l’obertura de platges a Barcelona, que des d’avui estan accessibles de 6 a 10 del matí per fer-hi esport individualment, tant a la sorra com a l’aigua. Tanmateix, ha afegit que tot depèn de si es respecten les mesures de seguretat. “Si ens obren la ciutat i anem a dos metres, perfecte. Si seguim a mig metre, ens aturem o fem partits de voleibol, malament”, ha dit en la seva intervenció diària a El matí de Catalunya Ràdio des que va esclatar l’epidèmia de Covid-19. El doctor ha demanat a les autoritats municipals que hi estiguin “una mica a sobre”.

Ha apostat també perquè es puguin adaptar les franges horàries per als passeigs per la calor fent ús de la “descentralització” perquè la situació no és la mateixa arreu de l’Estat. A més, ha insistit que Madrid hauria de seguir “uns dies més” en fase 0 perquè les xifres “aconsellen molta prudència”.

​Trilla també s’ha referit al fet que el Consell Assessor de la Salut fa referència en el seu informe a una manca de veu cientificotècnica autoritzada i ha entès que el que està dient és que “potser haurien d’haver tingut un portaveu, un Fernando Simón català”. “Si el Govern fa cas de l’informe i vol revisar la política de comunicació i tenir un portaveu més clar i visible doncs perfecte i la resta anirem opinant educadament”, ha manifestat.

Més notícies

Les platges de Barcelona es reobriran aquest divendres per fer-hi esport

Notícia: Les platges de Barcelona es reobriran aquest divendres per fer-hi esport
Comparteix
Ho ha anunciat el regidor Eloi Badia, que també ha dit que a partir de dilluns el servei de neteja recupera mil operaris
Notícia: Les platges de Barcelona es reobriran aquest divendres per fer-hi esport - Mobile

Trilla defensa que Barcelona no entri en fase 1 dilluns i “aguantar una setmana més”

Notícia: Trilla defensa que Barcelona no entri en fase 1 dilluns i “aguantar una setmana més”
Comparteix
La conselleria de Salut anunciarà avui quina proposta farà al ministeri per a la desescalada, que retardaria el calendari a la ciutat
Notícia: Trilla defensa que Barcelona no entri en fase 1 dilluns i “aguantar una setmana més” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa