Tres ganivetades per robar un rellotge pel carrer

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i busquen els autors de l'atracament

Robatori violent dels anomenats rellotgers, una modalitat de robatori que s’estén cada dia més en districtes com Ciutat Vella i l’Eixample. L’últim s’ha produït aquest dijous a la matinada, com ha avançat El Mundo.

Segons ha sabut el TOT Barcelona, els fets s’han produït cap a tres quarts de la matinada, a la vorera sud del carrer Doctor Aiguader, al nord de la Barceloneta. 

Un jove caminava sol pel carrer i se li ha acostat un grup per robar-li el rellotge que portava. Segons la seva primera conversa amb la policia –la declaració completa està pendent de fer-se– té un valor d’uns 7.500 euros.

Els atacants han tret un ganivet i en el forcejament per prendre-li el rellotge li han arribat a fer tres ferides a les mans i a l’esquena. Les ferides no han sigut greus i no han posat en risc la seva vida, però ha necessitat ser atès en un centre sanitari. 

Ara els Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella investiguen el cas i busquen els altracadors, que han fugit. De fet, els agents de Ciutat Vella són experts en aquesta modalitat de robatoris. Els robatoris dels rellotgers augmenten al llarg de l’any a mesura que creix el nombre de turistes que circulen per la ciutat. La corba comença a final de l’hivern i va pujant quan arriba el bon temps.

Més informació

Nou comentari