Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Treballadors de betevé rebutgen que el seu director “defensi” Saül Gordillo

El director de betevé, Sergi Vicente, s’ha pronunciat a Twitter sobre el cas de de l’exdirector de l’ACN, Catalunya Ràdio i el Principal, Saül Gordillo, al qual s’investiga per agressió sexual. “No sé què va passar abans/després de la Sala Apolo, però sí he vist les imatges de videovigilància del local. S’hi veu gent divertint-se i algun tocament seguit de més diversió compartida. Mentre la justícia no digui el contrari, cal respectar la presumpció d’innocència de Saül Gordillo”, ha dit a la piulada.

Les seves paraules fan referència a un vídeo enregistrat per les càmeres de seguretat del qual va parlar Gordillo el passat dijous, quan va anar a declarar al jutjat que l’investiga. Aquesta paraules, a més, les han condemnat en un comunicat des del Comitè d’Empresa, el Comitè Professional i la part social de la Comissió d’Igualtat de betevé. “Lamentem el comentari inacceptable del director d’aquesta casa”, han dit al començament del text.

Tanmateix, han afegit que moltes vegades es qüestiona el comportament de les víctimes de violència sexual. En aquest sentit, han assenyalat que el missatge de Vicente “reforça aquests mites” i perjudica la denunciant. “El missatge és impropi de qualsevol persona, especialment amb un càrrec de responsabilitat i menys encara tractant-se del director del mitjà de comunicació públic de Barcelona”, han indicat. Davant d’aquesta situació, els treballadors del mitjà públic han demanat a Sergi Vicente “una rectificació immediata i pública de les seves paraules”.

La denunciant va insistir que no havia consentit els tocaments

Per par seva, Gordillo va declarar el dijous passat al jutjat que el vídeo de la sala Apolo demostra que “no va fer res il·legal”. Això ho va explicar el seu advocat defensor, Carles Monguilod, a la sortida del jutjat. Gordillo va afegir, en declaracions als mitjans, que hi ha hagut “un judici paral·lel duríssim i incacceptable” contra ella. La denunciant, però, va rectificar la seva versió inicials dels fets i va deixar clar que ella no va consentir els tocaments que li va fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa