Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Treball al·lega que la versió de les inspectores “no concorda” amb la de la cambrera

La versió de les inspectores de treball acusades de pressionar la cambrera d’un bar de Gràcia perquè els parlés en castellà “no concorda” amb el relat de la treballadora afectada pel cas. Això és l’únic que diu el departament de Treball de la Generalitat, del qual depenen les dues inspectores.

Portaveus de la conselleria es neguen a explicar en què consisteix la versió de les inspectores i en què difereix del que explica la cambrera, que assegura que li van exigir que canviés de llengua i va tenir una actitud intimidatòria. L’únic que afegeixen des de Treball és que “ara per ara no hi ha cap denúncia presentada” per part de la treballadora del bar, de manera que per a la conselleria no hi ha cas.

De fet, la presentació de la denúncia és un tràmit que la cambrera afectada per l’incident té pendent, segons ha explicat al TOT Barcelona. La Plataforma per la Llengua s’ha ofert per assessorar-la per presentar una queixa formal al Consorci d’Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya i el Col·legi de l’Advocacia li recomana que porti el cas al Síndic de Greuges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa