Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Traficants de marihuana s’atrinxeren a la seva plantació per evitar que els detinguin
  • CA

Un guàrdia urbà fora de servei va encendre la metxa que acabaria amb la detenció de traficants de marihuana al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou (Sant Martí). L’agent va detectar que cinc homes estaven al carrer Almogàvers carregant bosses en una furgoneta amb una actitud sospitosa i s’hi va apropar. Després de comprovar que les bosses desprenien olor a marihuana, va alertar al 112 del que estava passant. I va començar la persecució per detenir els traficants.

L’avís de l’urbà fora de servei va servir, segons explica El Periódico i confirmen fonts municipals, perquè una patrulla d’uniformats es personés al lloc. Els cinc homes que carregaven bosses de marihuana van fugir de la zona quan se’ls va apropar la policia, fins i tot atropellant un agent –que no va patir ferides–, i només un d’ells va quedar arrestat després que l’enxampessin. Era la primera part de la persecució.

La segona part va començar quan agents de paisà van detectar que, al local davant del qual el primer grup carregava la furgoneta amb bosses amb marihuana, arribava un altre grup que es disposava a descarregar capses d’un cotxe. Quan els dos policies s’hi van apropar i van sol·licitar que s’identifiquessin, la reacció dels homes va ser fugir i atrinxerar-se al local.

I donava inici l’última part de l’actuació. Un cop tancats al local, la Guàrdia Urbana de Barcelona va demanar a última hora del dia l’autorització judicial per accedir-hi, que van rebre al matí següent. Agents de la policia barcelonina van fer guàrdia davant del local per evitar que ningú en sortís.

A l’interior hi van trobar un forat per on s’accedia a la planta inferior, on tenien la plantació. Els agents van intervenir gairebé 60 quilos i més de 1.000 plantes de marihuana, instruments de cultiu i van detenir els cinc traficants que s’havien atrinxerat al local, segons ha anunciat la policia local a través de Twitter.

Més notícies
Droga interceptada en l'operatiu 'Juja' / Policia Nacional
Cau una banda que transportava droga sintètica per a festes il·legals
Notícia: Cau una banda que transportava droga sintètica per a festes il·legals
Comparteix
Movien la mercaderia de Barcelona a Mallorca | Detinguts 6 homes i 3 dones d'entre 33 i 53 anys
La Guàrdia Urbana ha comissat 625 plantes de marihuana a Sant Martí / GUB
Les queixes dels veïns destapen dos locals amb 2.000 plantes de marihuana
Notícia: Les queixes dels veïns destapen dos locals amb 2.000 plantes de marihuana
Comparteix
Els agents han detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa