Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau una banda que transportava droga sintètica per a festes il·legals
  • CA

La Policia Nacional ha detingut nou persones que transportaven drogues des de Barcelona fins a Mallorca. Els detinguts són sis homes i tres dones d’entre 33 i 53 anys i se’ls acusa d’un delicte de tràfic de drogues. L’operació policial, denominada ‘Juja’, ha finalitzat amb la desarticulació d’aquesta banda després de mesos d’investigació. La banda es dedicava a introduir droga sintètica a Mallorca, per a la seva posterior distribució i venda, tant a altres traficants com directament en festes il·legals.

Les detencions van tenir lloc entre el 7 i el 9 d’octubre, arran d’una primera detenció al Port de Barcelona. A més, es van fer tres registres a Alcúdia i Manacor. Els agents van detectar com un dels membres de l’organització viatjava regularment a Barcelona, per tornar als pocs dies a Mallorca. Aquest va ser interceptat al port de Barcelona quan pretenia tornar a la illa mallorquina. En el moment de la detenció se li va intervenir un kilo d’speed entre les seves pertinences.

Arran d’aquesta detenció es va establir un dispositiu per poder detenir a la resta de membres de la banda. Llavors es van fer els tres registres i en ells es va intervenir eines per al a manipulació i embassament de la droga i prop d’onze kilos de marihuana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa