Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les queixes dels veïns destapen dos locals amb 2.000 plantes de marihuana
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat dues grans plantacions de marihuana a locals del Poblenou i la Vila Olímpica. Durant l’operatiu s’han decomissat 1.880 plantes de marihuana amb una capacitat productiva de 65 quilos per collita i un valor aproximat de 91.000 euros. També es van decomissar 37 quilos de cabdells, amb un valor aproximat al mercat de gairebé 51.800 euros.

Aquesta és, a més, la quantitat més gran de cabdells decomissada mai per la Guàrdia Urbana. També s’ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i per frau elèctric. La investigació es va iniciar per les queixes dels veïns.

Fa tres setmanes la Guàrdia Urbana ja va comissar 625 plantes de marihuana que s’estaven cultivant en un local del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Agents de tres unitats de la policia barcelonina van dur a terme aquest dimarts una operació conjunta que es va saldar amb tres persones detingudes per un delicte contra la salut públic i de frau de fluid elèctric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa