Toni Soler no pensa demanar disculpes per la versió de Manel

L'humorista assegura que "no entén" la denúncia i opina que és "una paródia divertida"

El director del Polònia, Toni Soler, ha explicat que no pensa demanar disculpes per la versió que el programa d’humor va fer de la cançó Boy Band de Manel perquè considera que és una “paròdia divertida”. En declaracions a RAC1, Soler ha assegurat que la denúncia de CSIF no s’entén i espera que no tingui recorregut perquè no volen ser “màrtirs de cap causa”.

Soler sí que es va disculpar pel gag de l’Està passant, creu que les denúncies formen part de la campanya d’atacs contra TV3, que bàsicament prové “fonamentalment” de partits polítics però que ara també té un vessant jurídic. “Atacar el Polònia és una manera d’atacar TV3”, ha dit en declaracions recollides per l’ACN.

Tot i això, Soler ha explicat que no pensen llançar “la tovallola” per no donar una satisfacció als qui volen tancar la televisió pública catalana o que esperen que es converteixi en un canal “marginal”. Les denúncies provoquen “més ganes de fer humor” i l’únic que tem és que portin a un “retrocés” en “l’alt llistó” de tolerància cap a l’humor.

Més informació

Nou comentari