Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El grup Manel, denunciat per error per un sindicat policial
  • CA

Fer humor sobre els cossos policials s’ha convertit en perill, fins i tot pels que no hi tenen res a veure. O almenys això és el que s’ha trobat el grup barceloní Manel aquest matí. Segons han avançat periodistes de Catalunya Ràdio, una denúncia del sindicat CSIF, present a les presons i a la Guàrdia Urbana, ha acabat demanant que els integrants de la banda de música responguin davant la justícia per un gag del programa Polònia, de TV3. Es tracta d’una cançó que fa befa de la policia i les seves actuacions arran de les protestes. El curiós dels fets, però, és que els Manel no apareixen a l’sketch. 

La confusió neix de la base musical utilitzada, que està inspirada en la cançó del grup Manel, Boy BandLa paròdia del Polònia, en canvi, la canvia per Poli band. Fonts del la banda barcelonina han indicat a aquest diari que, tot i el comunicat de CSIF, no han rebut cap mena de notificació.

El sindicat CSIF ha anunciat que “la Fiscalia de Barcelona ha obert diligències d’investigació per un presumpte delicte d’odi i injúries a funcionaris amb publicitat contra TV3”, d’una banda, i “contra els integrants del grup Manel pel programa Polònia”, d’una altra. Ho ha explicat en un comunicat on també hi ha altres imprecisions. En el cas d’un altre programa com és l’Està passant, el text indica que denunciarà Toni Soler, Jair Domínguez i “Magí Modgi”. Aquest últim implicat, però, no ha estat anomenat correctament, ja que s’utilitza el nom artístic de l’humorista Magi Garcia com si es tractés del seu cognom

L’Està passant s’enfronta a una amenaça judicial per haver fet un gag en què es comparava els cossos policials amb gossos.

Més notícies
Els Manel descarten haver d’anar a declarar per la versió ‘Poli Band’
Notícia: Els Manel descarten haver d’anar a declarar per la versió ‘Poli Band’
Comparteix
Guillem Gisbert augura que no "se'n tornarà a parlar mai més" perquè el "ridícul va ser tan espantós" que "ho deixaran córrer"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: un a novembre 06, 2019 | 16:17
    un novembre 06, 2019 | 16:17
    els cossos policials nomes es poden comparar amb porcs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa