Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tiroteig al centre de Barcelona: dues persones han resultat ferides

Alarma al centre de Barcelona. Tal com ha avançat El País i ha confirmat el TOT Barcelona a través dels Mossos d’Esquadra, s’ha produït un tiroteig al Pou de la Figuera, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (districte de Ciutat Vella), en el qual dues persones han resultat ferides. Tal com han explicat al TOT fonts dels Mossos, el motiu dels fets podria haver estat una baralla entre dues persones que ha ferit un dels implicats i també a una tercera persona, aliena al conflicte.

Els Mossos han afegit que la primera víctima ha estat atesa en el lloc dels fets pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i després ha estat traslladada a un hospital. La segona també ha estat traslladada a un centre sanitari i ja se li ha donat l’alta. Tanmateix, han dit al voltant de les 17 hores que es trobaven a la zona del tiroteig per garantir “la seguretat”. Han obert una investigació per esclarir els fets. Per part seva, El País ha indicat que l’autor dels fets hauria pogut fugir direcció el carrer de la Princesa.

Un segrest amb ostatges

Fa dues setmanes, el número 39 del carrer d’Amigó, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, va ser escenari d’un segrest amb ostatges, tal com va avançar La Vanguardia des del lloc dels fets. Fonts dels Mossos van informar al TOT Barcelona que tot va començar quan van rebre un avís a través del 112. Tal com van detallar les fonts policials, quan van saber que hi havia persones retingudes, al voltant de les 20.15 hores, van entrar al pis.

Les fonts dels Mossos van afirmar que, un cop van trobar-se dins del pis, es van produir “negociacions” i després es van alliberar dues persones que estaven retingudes. Tanmateix, van detenir almenys dues persones vinculades als fets. Segons La Vanguardia, el segrest es podria haver produït per prendre venjança, que podria estar relacionada amb temes econòmics de màfies xineses instal·lades a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa