Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vandalitzen la nova placa que recorda l’antic estadi de Sarrià
  • CA

Menys de 24 hores. Aquest ha estat el temps que ha trigat a aparèixer vandalitzada la placa commemorativa en record de l’antic estadi de Sarrià del RCD Espanyol que va ser inaugurada aquest dissabte en un dels punts del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

La iniciativa impulsada pel club blanc-i-blau i l’Ajuntament de Barcelona i que consistia en una espècie de monòlit amb una placa inscrita va aparèixer aquest diumenge amb diverses pintades en la part posterior color blanc i amb un missatge concret on es pot llegir Perico, recorda que ets una merda en castellà.

Segons informa Betevé, el monòlit ja ha pogut ser netejat i no queda ni rastre de les pintades. Tanmateix, la placa de marbre on es podia llegir Jardins del camp de Sarrià. Seu esportiva del RCD Espanyol de Barcelona 1923-1997 va ser completament arrencada de l’estructura i encara no ha pogut ser reposada.

Una acció “impresentable”

En una publicació a través de les xarxes socials, el regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi de la capital catalana, Albert Batlle, va voler aquest dissabte condemnar aquesta acció vandàlica acompanyant el missatge d’una fotografia de l’estat del monòlit. “Denunciem la impresentable acció que uns vàndals han realitzat la passada nit contra el monòlit de record del Camp de Sarrià, 24 hores després de ser inaugurat”, assenyalava Batlle en el seu missatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa