Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ‘Tarzan de Barcelona’ que ensenya a escalar arbres per 10 euros

Al parc de la Ciutadella es pot veure aquests dies una escena atípica: persones aprenent a escalar arbres amb el ‘Tarzán de Barcelona’, descobert fa uns dies pel diari El Periódico. Es tracta d’en Victor Manuel Fleites, un barceloní d’origen cubà que ensenya a moure’s com en Tarzan. És a dir, a fer moviments típics dels ximpanzés o els goril·les i a escalar arbres i moure’s de branca en branca, com si els arbres fossin l’hàbitat natural de les persones.

D’altra banda, tal com va informar Rac1, aquestes tècniques s’engloben en el Tarzan Movement, disciplina creada per Fleites. Cada una de les classes té un preu de 10 euros. “Ens movem com els animals, de branca en branca. És una pràctica on fas esport, però on també desconnectes i t’identifiques amb la natura”, va dir Felites a Rac1. En aquest sentit, va afegir que Tarzan Movement és una barreja de diferents disciplines esportives i també mentals.

Una activitat que es fa en grup i a la natura

A més, és important destacar que el ‘Tarzan de Barcelona’ va explicar en una entrevista amb ‘Planta Baixa’ que alguns dels beneficis de les seves classes són que es fan en un grup i que l’escenari és la natura, lluny dels espais tancats on les persones passem més temps mentre, per exemple, treballem. La connexió amb la natura arriba tan lluny en aquestes classes que abans del començament de l’entrevista amb ‘Planta Baixa’ se sentien els alumnes imitant crits de ximpanzés.

Durant l’emissió de ‘Planta Baixa’ també es podien veure diferents alumnes escalant un arbre sense mesures de seguretat. Davant d’això, Fleites va afegir que s’asseguraven d’evitar qualsevol caiguda fent els moviments a poc a poc. També va indicar que els alumnes presents ja havien assistit a unes quantes classes i que, per tant, no hi havia perill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa