Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tancat un parc infantil per risc de despreniment de roques

L’Ajuntament de Barcelona ha tancat de manera provisional l’accés a la zona de jocs infantils de la plaça de les Pedreres de Can Baró, al districte d’Horta Guinardó. La mesura excepcional s’ha pres després de detectar-se un possible risc de despreniment de roques sobre el parc, situat a una zona que es va explotar durant dècades per extreure-hi terra.

L’àrea de gronxadors ha quedat envoltada per una tanca “des de finals de la setmana passada”, precisa l’Ajuntament. El consistori indica que en una inspecció es va comprovar la “inestabilitat” d'”un parell de nuclis de pedres” situades al capdamunt de l’antiga pedrera. El tancament de l’àrea infantil s’ha ordenat amb la intenció de “minimitzar el risc” d’accidents en cas que les roques s’acabin precipitant.

El districte d’Horta Guinardó afegeix al TOT Barcelona que ara “s’està estudiant la intervenció a fer per eliminar aquests riscos” de despreniment. Alhora, afegeix que la detecció del possible perill de caiguda de roques es va produir en un control ordinari. “Les revisions periòdiques a les més de 900 àrees de joc de la ciutat tenen just aquest objectiu, la prevenció en seguretat i el manteniment de totes les peces i àmbits del joc”, assenyala el districte.

Obres finalitzades

Per altra banda, el districte d’Horta-Guinardó ha informat de la finalització d’arranjaments en altres punts. Per una banda, han acabat les feines de millora de les escales d’accés des del carrer Florència al parc del Guinardó. Les obres han permès substituir els graons i, alhora, s’han estabilitzat talussos i s’ha pavimentat amb sauló un dels camins interiors del parc.

Per altre banda, també s’han completat els treballs de reparació d’una vorera de la plaça Sanllehy, al barri de Can Baró. L’Ajuntament ha explicat que “les obres han consistit en l’arranjament complet de vorera, vorada i rigola del tram entre l’avinguda Mare de Déu de Montserrat i el carrer Vallseca”. També s’ha canviat la barana en el matexi punt.

Més notícies
Pancarta dels treballadors en vaga de la Pedrera / Twitter

Un augment salarial posa fi a tres dies de vaga de personal de la Pedrera

Notícia: Un augment salarial posa fi a tres dies de vaga de personal de la Pedrera
Comparteix
Els treballadors, que es queixaven de rebre sous "ridículament baixos", aconsegueixen que les seves reclamacions siguin ateses
Notícia: Un augment salarial posa fi a tres dies de vaga de personal de la Pedrera - Mobile
El Pare Noel rebent cartes a SOM Multiespai / SOM Multiespai

Roben joguines solidàries en un centre comercial de Barcelona

Notícia: Roben joguines solidàries en un centre comercial de Barcelona
Comparteix
Desapareixen els donatius que s'acumulaven sota l'arbre de Nadal de SOM Multiespai
Notícia: Roben joguines solidàries en un centre comercial de Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa