Tanca temporalment una cerveseria inaugurada abans de la Guerra Civil

Alt Heidelberg va obrir el 1934 i ha sobreviscut dues guerres mundials i un incendi

La cerveseria Alt Heidelberg va néixer amb la intenció de transportar a Alemanya els seus clients. Ho va fer en un moment en què la volatilitat de la geopolítica havia provocat una guerra mundial i encara n’havia de fer esclatar una altra. Era 1934 i la cerveseria acabava d’inaugurar-se, tot i que aviat un altre enfrontament bèl·lic l’afectaria: la Guerra Civil.

La Covid-19 ha estat l’últim obstacle que haurà d’intentar superar la cerveseria, ubicada al número 5 de la ronda Universitat. Tal com indica un missatge a la web de l’establiment, ha hagut de tancar. “Romandrem tancats fins que la situació millori”, diu. Amb tot, inclouen un missatge d’esperança que fa pensar que Barcelona no haurà de lamentar una altra pèrdua de comerç històric: “Fins aviat!“.

L’Alt Heidelberg, especialitzada en cerveses d’importació i gastronomia alemanya, va patir un incendi el 1985 que la va obligar a començar de zero. Una part gran del local va quedar destruïda i els responsables van haver d’aixecar-ne un de nou. En 55 dies van poder reobrir.

Més informació

Nou comentari