Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca per un cas de Covid-19 un restaurant amb estrella Michelin de Barcelona
  • CA

Nou tancament d’un restaurant amb estrella Michelin. En aquest cas es tracta del restaurant Hisop de Barcelona, que ha decidit tancar temporalment després que un treballador donés positiu en una prova PCR, segons ha explicat al TOT Barcelona el xef Oriol Ivern. El contagi es va produir fora de l’establiment i, tan bon punt es va comunicar el positiu, el restaurant ha decidit abaixar la persiana “per precaució”.

“El treballador va marxar cap a casa dimarts de la setmana passada amb molèsties, però no va ser fins ahir al vespre que vam saber que era positiu”, explica Ivern, que està molest amb el departament de Salut perquè els resultats de la prova PCR han trigat cinc dies. El xef considera que s’ha posat en risc la salut del seu personal i lamenta que no hagin pogut actuar abans per falta d’informació.

Pendents de quant temps estarà tancat

Segons Ivern, el temps de tancament es fixarà en funció dels resultats de les proves PCR de la resta del personal i de si finalment la Generalitat aprova la reducció del temps de quarantena de 14 a 10 dies, ja que fa una setmana que no tenen contacte amb el positiu. L’Hisop va reobrir a principis de juny, quan es va regular l’activitat de bars i restaurants en previsió de la fi de l’estat de l’alarma que es decretari un parell de setmanes després.

Una de les primeres respostes a l’anunci de l’Hisop ha estat Josep Roca, un dels tres germans propietaris del Celler de Can Roca, que dissabte també va anunciar que havia de tancar per un positiu al seu personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa