Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tallada la circulació de trens d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid

Un incendi ha obligat a interrompre la circulació de trens d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid. Tal com ha avançat Metrópoli Abierta, l’incendi s’ha produït aquest diumenge a l’altura de Vilafranca del Penedès. La previsió és que aquest fet provoqui retards. El mateix incendi ha provocat que els Bombers hagin demanat que també es talli la circulació de la línia R4 de Rodalies. S’ha habilitat un camí alternatiu entre Vilafranca i Sant Vicenç de Calders. 

Tal com va informar Protecció Civil a través de Twitter, la circulació de trens d’alta velocitat va quedar aquest dijous tallada durant una estona entre Barcelona i Figueres. El servei va quedar interromput en els dos sentits. Tal com van informar els Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, la incidència va ser provocada per una persona que havia provocat un aldarull. Adif va explicar que la persona es trobava a les vies. Els Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets per tal de resoldre la incidència. Protecció Civil, per part seva, va activar la prealerta del pla Ferrocat.

Una altra incidència

Aquestes no són les primeres incidències recents relacionades amb els trens d’alta velocitat. Aquest dilluns, cinc trens de la línia d’alta velocitat Barcelona – Madrid van quedar aturats fora de les estacions. Tal com va informar Adif, la raó va ser una avaria a l’estació de Vallobar (Osca). Aquesta paràlisi es va allargar durant més d’una hora. Inicialment, Adif va avisar que hi havia retards d’aproximadament 40 minuts entre Barcelona i Saragossa, però més tard, a les 18 hores, la circulació va quedar completament interrompuda. Protecció Civil també va activar el pla Ferrocat en fase de prealerta i Adif va desplegar els seus efectius per tal de solucionar la incidència. Tal com va confirmar fonts d’Adif TOT Barcelona, pocs minuts més tard de les 19 h, es va retornar la circulació a la zona afectada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa