El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, vol esbrinar com l’increment de la factura elèctrica està afectant els veïns. Per aclarir-ho, el nou defensor de la ciutadania ha obert una actuació d’ofici per estudiar quin és l’impacte econòmic de l’encariment de la llum en les llars, a l’Ajuntament de Barcelona i les entitats depenents del Consistori.

Bondia ha explicat que, amb l’expedient, analitzarà si l’augment de l’import de la tarifa ha comportat un augment de les ajudes econòmiques per finançar els rebuts. El síndic també vol saber si l’Ajuntament ha pres algun tipus de mesura per pal·liar els efectes de la pujada del cost de l’electricitat.

En aquest sentit, Bondia ha afirmat que preguntarà “com s’està coordinant aquesta situació en l’àmbit municipal”. Des de l’estiu, els preus de la llum baten rècords amb freqüència. El síndic de Barcelona recorda que l’encariment de les tarifes elèctriques genera “incertesa i preocupació en la ciutadania” i “afecta directament les famílies, empreses, persones autònomes i, també, al conjunt de l’administració”, amb “especial incidència en els col•lectius més vulnerabilitzats”, recalca.

Més notícies
Imatge d'arxiu de l'enllumenat de Nadal a la Rambla / Ajuntament

Quins diumenges i festius obriran els comerços a Barcelona fins Nadal?

Notícia: Quins diumenges i festius obriran els comerços a Barcelona fins Nadal?
Comparteix
Sis dels vuit festius d'obertura permesa que fixen Generalitat i Ajuntament són en campanya de Nadal
Notícia: Quins diumenges i festius obriran els comerços a Barcelona fins Nadal? - Mobile
Segrest d'autobusos als anys setanta a Barcelona. Àlbum personal Manuel Vital - Arxiu Roquetes - Nou Barris.

Segrestar autobusos per aconseguir un transport públic digne

Notícia: Segrestar autobusos per aconseguir un transport públic digne
Comparteix
Als anys setanta, els barris de Roquetes i Torre Baró van demostrar a les autoritats que aquest transport podia circular pels carrers costeruts i sense asfaltar
Notícia: Segrestar autobusos per aconseguir un transport públic digne - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amb els comuns no podem a octubre 19, 2021 | 23:08
    Amb els comuns no podem octubre 19, 2021 | 23:08
    La frau kolau, que ha de fer l'okupa de l'alcaldia. La vaga kolau és més vaga que mai. És una vividora, i està eternament agraïda al feixista manuel vals, amb els seus vots gratuïts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa