Se suïcida l’autor de l’apunyalament del Port Olímpic quan els Mossos anaven a detenir-lo

S'ha disparat un tret al cap al pis de la seva tieta, a Badalona, i en presència del seu nebot, que ha amenaçat de llançar-se per la finestra

El presumpte autor de l’apunyalament mortal del Port Olímpic del 4 de setembre s’ha suïcidat aquesta nit d’un tret al cap quan els Mossos d’Esquadra estaven a punt de detenir-lo, segons han confirmat al Tot Barcelona fonts policials.

[r:2]

Els agents eren a la porta del pis on s’havia amagat, al barri de Sant Roc de Badalona quan han sentit el tret. A dins, el fugitiu no estava sol. Hi havia la seva tia i el seu nebt, un nen d’uns 13 o 14 anys

A partir del moment en què s’ha sentit el tret, tot s’ha precipitat i hi ha hagut hores de tensió al barri, perquè el nen, mentre insultava i escridassava els mossos, s’ha acostat a la finestra i ha amenaçat de llançar-se al buit. De fet, ha arribat a posar-se dret sobre el marc de la finestra. Això ha provocat escenes de pànic i molt nerviosisme al veïnat.

Una hora i mitja per impedir que el nen saltés

Els Mossos han hagut de demanar reforços dels antiavalots, ambulàncies i bombers, perquè posessin un matalàs al carrer per si el nen es llançava, a més de negociadors per evitar fos com fos que ho fes. Ha costat una hora i mitja convèncer-lo perquè els permetés entrar i no es llancés.

Després, els agents finalment han pogut entrar al pis, on han trobat l’home que buscaven pel crim estirat al llit d’un dels dormitoris, amb un tret al cap i enmig d’un gran bassal de sang. L’operació policial per fer l’aixecament del cadàver, prendre declacions als testimonis i la resta de tràmits necessaris s’ha acabat de matinada.

[r:1]

Amb aquest fet, queda tancat el cas de l’apunyalament mortal del Port Olímpic que es va produir a principi de setembre. L’altre implicat, el còmplice, es va entregar dies després dels fets. Tots dos eren joves de nacionalitat espanyola del barri de la Mina.

Més informació

Comentaris

    Joan de Sant Andreu 27/09/2019 8:10 am
    Com que queda tancat? No es pensa jutjar a totes les persones que el van encobrir? Fins a quan es protegirà a aquest colectiu que tants assassinats a causat?
    S'ha suicidat, ho podia haver fet 1 mes abans i encara viuria una noia encantadora 27/09/2019 12:17 pm
    Si fins i tot tenia pistoles el senyoret!, és a dir, aquest individu ja havia fet l'aprenentatge i tenia la mestria mercès a la barra lliure que permeten les lleis espanyoles que només es preocupa pels qui porten llaços grocs

Nou comentari