Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’entrega un dels implicats en l’homicidi de la noia del Port Olímpic
  • CA

Un dels implicats en l’atac que va acabar amb la mort d’una dona de 26 anys i l’ingrés hospitalari d’un professional de seguretat d’una discoteca del Port Olímpic s’ha entregat al jutge. Ho ha avançat el diari Ara i ho ha pogut confirmar el TOT Barcelona. Fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han detallat que el jutjat d’instrucció número 14 ha decretat presó provisional per a aquest individu. Les mateixes fonts indiquen que es tracta d'”un dels co-autors dels fets violents” però fonts properes a la investigació apunten que és el còmplice i no l’autor material dels apunyalaments. 

L’home que s’ha presentat al jutjat avui mateix és un veí del barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs.

Els dos joves implicats en el robatori i el posterior homicidi de la víctima van ser identificats gràcies a les càmeres de l’establiment Smar, on van succeïr els fets. Des de llavors, però, no se’ls havia trobat. 

La parella de nois havia robat el mòbil a la noia, veïna del Vendrell, abans de l’agressió. Quan ella es va queixar a un dels vigilants del club, el professional de la seguretat va recuperar el dispositiu i, finalment, es va cometre el doble apunyalament. 

Anteriorment, els Mossos d’Esquadra ja havien comunicat oficialment que els presumptes agressors havien estat identificats i que es tractava de dos individus de nacionalitat espanyola i majors d’edat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa