Salvem l’Alzina de Gràcia denuncia el desallotjament imminent de les casetes

L’entitat que ha ocupat la finca on hi ha les casetes, al carrer Encarnació, assegura que han rebut una notificació amb data oberta

La disputa sobre les casetes centenàries del carrer Encarnació, al barri de la Vila de Gràcia, torna a donar un nou gir. L’entitat Salvem l’Alzina ha denunciat que els veïns que ocupen la finca han rebut una notificació de desnonament amb data oberta –és a dir, sorpresa– i en fa responsable als propietaris de la finca, la immobiliària Encarnación Invest.

[r:1]

Els veïns asseguren que, malgrat les negociacions obertes amb l’Ajuntament de Barcelona, la família propietària de les casetes, “en vista d’una expropiació viable, ha optat per interposar una demanda”. Salvem l’Alzina tem que si el desallotjament es fa efectiu la lluita veïnal quedarà debilitada i es podrà reprendre el projecte original, que preveia l’enderroc de les casetes i la tala de l’alzina centenària.

[r:2]

L’entitat també acusa els propietaris d’intentar rentar la seva imatge amb falses declaracions i els recorda que, “de no haver estat per la intervenció de les veïnes, [l’alzina] hagués estat talada, així com van talar la resta d’arbres que hi havia al jardí”.

Més informació

Nou comentari