Salut confirma dos nous casos de coronavirus a Barcelona

Són el sisè i setè casos a Barcelona i ja en són 14 a Catalunya

El Departament de Salut ha confirmat aquest matí dos casos nous de coronavirus a Catalunya.  Es tracta d’una dona de 40 anys i d’un home de 37 anys, tots dos residents a Barcelona, i que estan lleus.

Les dues persones van estar en contacte amb una persona alemanya també infectada de coronavirus. Aquests dos nous casos són el cinquè i sisè casos a Barcelona i ja en són 14 a Catalunya.

[r:1]

El primer cas es va detectar dimarts: una noia italiana de 36 anys resident a Barcelona. El segon també era un veí de la ciutat, un jove de 22 anys. El tercer va ser una noia de Tenerife de pas a la capital catalana i de 22 anys d’edat. Els següents dos casos van ser santcugatencs: una dona de 58 anys i un home de 59, tots dos personal sanitari però contagiats fora de la feina. El sisè cas es va detectar a Girona –una treballadora municipal de 52 anys–, mentre que el sisè va ser a L’Hospitalet –una dona de 62 anys–. Dos amics que havien viatjat junts a Milà –un barceloní de 25 anys i un italià de 26– han estat els casos 7 i 8. Tres darrers casos són el noi de Barcelona i dues adolescents gironines.

[r:2]

Més informació

Comentaris

    Josep Pagès i Can aleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT 02/03/2020 12:46 pm
    Jo nomes vui dir una cosa ,Si cada dia tenin mes CASOS DE CORONAVIRUS . No seria hora JA , quel Govern Espanyol de PEDRO SANCHES DEL P.S.O.E. .- Poses CONTROLS SANITARIS ALS AEROPORTS EPANYOLS I CATALANS per Frenar poguin haber m es contajiados AL EMFERMO DEL CORONAVIRUS Se tindria que agafar a temps cuan arriba amb el avion AL Aeroport se evitarian males mayores . CON SEMPRE U FARAN CUAN SIGUI MASA TARD CON UVA FER XINA HE

Nou comentari