El saló Vive la Moto torna a Barcelona i espera atreure 35.000 visitants

La tercera edició arriba a la capital catalana amb 400 marques i 200 motos que es podran provar

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha inaugurat la III edició del saló Vive la Moto Barcelona, que aquest any espera atreure uns 35.000 visitants i tindrà lloc al recinte Montjuïc de la Gran Via fins al pròxim diumenge. Més de 120 expositors, 400 marques i 200 motos per provar seran els principals atractius d’un saló que cada vegada genera més interès entre els barcelonins.

“Barcelona és la capital de la moto per excel·lència”, ha dit Buch. El saló és un trampolí molt interessant per a les marques, com demostra que moltes companyies trien Barcelona per presentar els seus nous models. La moto està al centre del debat sobre mobilitat sostenible a les ciutats i és una de les solucions més flexibles per reduir la densitat del trànsit i les emissions contaminants.

Per la seva banda, el president de l’associació de fabricants de motos Anesdor, José María Riaño, ha celebrat que durant el primer trimestre de l’any hagin crescut un 18% les matriculacions de motos. Una dada que demostra que “cada vegada és més popular per raons de mobilitat” perquè hi ha procés de transformació de la mobilitat urbana i la millora del clima també afavoreix un mercat que és molt estacional.

Més informació

Nou comentari