Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El saló Vive la Moto torna a Barcelona i espera atreure 35.000 visitants
  • CA

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, ha inaugurat la III edició del saló Vive la Moto Barcelona, que aquest any espera atreure uns 35.000 visitants i tindrà lloc al recinte Montjuïc de la Gran Via fins al pròxim diumenge. Més de 120 expositors, 400 marques i 200 motos per provar seran els principals atractius d’un saló que cada vegada genera més interès entre els barcelonins.

“Barcelona és la capital de la moto per excel·lència”, ha dit Buch. El saló és un trampolí molt interessant per a les marques, com demostra que moltes companyies trien Barcelona per presentar els seus nous models. La moto està al centre del debat sobre mobilitat sostenible a les ciutats i és una de les solucions més flexibles per reduir la densitat del trànsit i les emissions contaminants.

Per la seva banda, el president de l’associació de fabricants de motos Anesdor, José María Riaño, ha celebrat que durant el primer trimestre de l’any hagin crescut un 18% les matriculacions de motos. Una dada que demostra que “cada vegada és més popular per raons de mobilitat” perquè hi ha procés de transformació de la mobilitat urbana i la millora del clima també afavoreix un mercat que és molt estacional.

Més notícies
El Pavelló Victòria Eugènia es queda sense exposicions després d’una reforma de 2,5 milions
Notícia: El Pavelló Victòria Eugènia es queda sense exposicions després d’una reforma de 2,5 milions
Comparteix
L'ICUB ha adequat la meitat de l'espai i espera ara que el MNAC li doni un ús cultural que podria trigar anys a concretar-se
L'avinguda Vallcarca té pendent una reforma integral des de fa gairebé dues dècades / XFDC
La divisió veïnal complica el futur de la rambla verda de Vallcarca
Notícia: La divisió veïnal complica el futur de la rambla verda de Vallcarca
Comparteix
Dues associacions de veïns del barri tenen visions molt contraposades de com s’ha de plasmar un projecte que està pendent des del 2002

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa