Un agent de la Urbana diu al judici que va veure sang a casa de Peral dies després del crim

Albert López li va explicar a una companya de la Urbana que la filla gran de Peral li va intentar tocar les parts íntimes

El judici del crim de la Guàrdia Urbana continua a l’Audiència Nacional. Avui ha declarat una companya de Rosa Peral, que ha explicat que el 6 de maig de 2017, cinc dies després del crim, va trobar taques de sang a casa de Peral, on havia anat per a animar-la després de l’assassinat de la seva parella.

Ha detallat que va trobar una taca de sang en una tovallola i restes de sang fresca al costat del sòcol del bany, i que al ser un sagnat recent va preguntar a Peral si s’havia ferit: “Em va dir que la gossa tenia la regla, i era just on estava asseguda la gossa. No em va semblar una resposta forassenyada. De les tovalloles em va dir que mantenia relacions sexuals amb la seva parella, Pedro, i que per a no tacar el llit posava les tovalloles”.

La testimoni ha explicat que Albert López la va convidar a sopar a casa de Rosa Peral el dilluns 8 de maig, i que ell mateix la va portar fins a la casa de Cubelles en el seu cotxe, i durant el trajecte li va explicar que Pedro R, la víctima, estava molt tens i en alguna ocasió havia agafat a la seva parella pel coll.

També li va explicar que un dia, quan estava banyant a les filles de Peral, “la nena gran li tocava les seves parts íntimes, i ell li va cridar l’atenció, al que la nena va respondre: ‘amb el Pedro puc i no passa res”, ha explicat la testimoni.

A preguntes del Fiscal, Félix Martín, ha afegit que va comentar aquests punts amb Peral, qui li va treure importància al fet que Pedro R. l’agafés del coll, i sobre les filles li va explicar que “a Pedro li agradava dormir nu, i ella li va demanar que per les nenes es tapés però no li venia de gust, així que va decidir donar-li total normalitat fins que les nenes s’acostumessin”.

El testimoni d’una companya de presó

Una dona que va compartir presó amb l’acusada del crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, ha relatat aquest dimarts davant el jurat que ella li va explicar que l’altre acusat, Albert López, la va fer acompanyar-li al pantà de Foix la nit del crim per a portar el cadàver, i que ella va accedir-hi per por.

La dona, que va conviure amb Peral quan ambdues complien presó preventiva, en el seu cas, per tràfic de marihuana, ha relatat que l’acusada va veure que, en baixar del cotxe, López carregava una garrafa amb gasolina, encara que no li va veure ruixar el vehicle.

El testimoniatge es contraposa amb el d’una altra dona que va compartir presó amb Peral i que va declarar en el judici fa dues setmanes, quan va assegurar que l’acusada li havia confessat que va drogar a la víctima i que li va preguntar si coneixia a un sicari perquè “tenia ganes de matar” al seu exmarit, Rubén C.

Més informació

Nou comentari