Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retencions a les rondes de Barcelona per l’operació sortida de Tots Sants
  • CA

L’operació sortida de Tots Sants ja ha començat a provocar problemes a vies que permeten sortir de Barcelona. Tal com informa el Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha 16 quilòmetres de retencions a la ronda de Dalt. D’aquests, 9,5 els ha provocat un accident i s’estan patint en direcció al nus de la Trinitat. D’altra banda, en sentit Llobregat, les retencions arriben a 1,5 quilòmetres. A la ronda del Litoral, la situació és encara pitjor. Hi ha 11 quilòmetres de cua en direcció Besòs i també en sentit Llobregat.

Al voltant de les 19.30 hores també s’han produït afectacions al túnel de Glòries. La Guàrdia Urbana ha tancat l’accés en sentit Besòs, el qual permet sortir de la ciutat, per un accident entre una moto i dos cotxes. Tal com l’Ajuntament ha informat a betevé, cap persona ha resultat ferida greu. A les 20h s’ha restablert la circulació.

Trànsit estima que 475.000 vehicles sortiran aquest divendres de l’àrea metropolitana per aprofitar aquest pont de quatre dies. Per fer front aquesta allau de vehicles, els Mossos d’Esquadra desplegaran 1.617 agents i efectuaran 1.310 controls. Trànsit també indica que la franja horària d’aquest divendres en la qual pot haver-hi més retencions és de 14 hores a 21 hores i, pel que fa a aquest dissabte, entre les 11 hores i les 14 hores. Tanmateix, apunta que les vies on es produiran més retencions són l’A-2, entre Cornellà de Llobregat i Abrera; l’AP-7 nord, entre Barberà del Vallès Mollet i La Roca; l’AP-7 sud, entre el Papiol, Martorell i Gelida, entre altres.

Es preveu que 265.000 cotxes tornin a l’àrea metropolitana

Pel que fa a l’operació tornada, es preveu que al voltant de 265.000 cotxes tornin a l’àrea metropolitana entre les 12 hores i les 00 hores del pròxim dimarts. La franja horària en la qual s’esperen més retencions és entre les 17 hores i les 21 hores, moment que el SCT ha demanat als conductors evitar. Una altra franja clau de desplaçaments, tot i que menys intensa, serà la tarda d’aquest diumenge. De cara a l’1 de novembre, dia de Tots Sants, Trànsit també preveu un increment de la mobilitat cap als cementiris, tant urbans com interurbans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa