Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retards, llargues cues i aglomeracions en els ferris de Palma a Barcelona per un positiu de Covid
  • CA

Un positiu de Covid en un membre de la tripulació de la nau GNV Bridge ha provocat aquest dimecres importants retards a la ruta Palma-Barcelona i la cancel·lació de la connexió entre Eivissa i València. Segons han informat a Europa Press fonts de la companyia, el GNV Bridge que havia d’haver arribat a Palma no va arribar a partir de Barcelona, ​​ja que al donar positiu el comandant s’ha hagut d’aïllar la resta de la tripulació aplicant protocols Covid. Els passatgers del trajecte Barcelona-Palma es van quedar a terra.

El vaixell havia de salpar aquest dimecres a les 11.30 hores des de Palma cap a Barcelona però no ha sortit fins a prop de les 14.00 hores, i a més, rumb a Eivissa abans de dirigir-se a Barcelona. Al port de Palma s’han format llargues cues de passatgers.

L’empresa ha destinat a la ruta amb Barcelona el vaixell GNV Sealand, que cobreix habitualment el trajecte Palma-Eivissa-Barcelona. No obstant això, s’ha mantingut el passatge que el Sealand havia de transportar fins a Eivissa, on ha arribat passades les 16.30 hores, i després podrà posar rumb a Barcelona, ​​on es preveu que atraqui ja de matinada, cap a les 2.00 hores.

Per aquest motiu, passatgers afectats han protestat assegurant que s’han produït aglomeracions perquè el vaixell anava ple d’aforament al sumar els viatgers que anaven a Eivissa i a Barcelona. A més, han criticat que després de passar hores dins del vaixell han intentat anar-se’n però no els han deixat abandonar el vaixell. Fins al port s’han desplaçat agents de la Policia Nacional.

La naviliera italiana GNV va inaugurar al juliol la ruta per connectar els ports de Barcelona i València amb les Balears amb sortides diàries. Hi destina dos vaixells.

Més notícies
El iot enfonsat a prop del Fòrum / Moviment Diagonal Mar
El iot accidentat al Fòrum segueix submergit al mar una setmana i mitja després d’enfonsar-se
Notícia: El iot accidentat al Fòrum segueix submergit al mar una setmana i mitja després d’enfonsar-se
Comparteix
L'embarcació va provocar un vessament dimarts, el mateix dia que es va mirar de reparar
Imatge d'arxiu d'un creuer atracat al Port de Barcelona / ACN (Joana Garreta)
El retorn dels creuers al Port de Barcelona agafa embranzida
Notícia: El retorn dels creuers al Port de Barcelona agafa embranzida
Comparteix
Després de MSC i Costa Cruceros, ara és la estatunidenca Royal Caribbean qui reprèn l’activitat a la capital catalana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa