Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sis restaurants on menjar bé per menys de 10 euros
  • CA

Com més temps passa des que la inflació i la crisi derivada per la pandèmia van començar a condicionar la vida de molts barcelonins, més es valora poder menjar per un preu assequible. A Barcelona no només queden encara uns quants bars i restaurants on aconseguir-ho, sinó on també es pot menjar bé.

Tal com va informar en un fil de Twitter el compte especialitzat en bars i bodegues de barri de Barcelona i rodalies, de Barri en Barri, un d’ells és el Bar Estadio, que es troba al número 140 de la Travessera de les Corts (districte de les Corts). El menú té un preu de 8,50 euros i, tal com va assegurar posant d’exemple el seu fricandó i patates fregides, la qualitat del menjar és bona.

Un altre exemple que va compartir aquest compte de Twitter és el Bar Tres N, situat al número 607 del carrer de València (districte de Sant Martí). L’import del menú és de 9,70 euros i va destacar les bombes amb allioli i els musclos que es poden tastar en aquest establiment familiar.

A l’altra punta de la ciutat es troba el districte de Sants-Montjuïc, on també hi ha un dels establiments amb menús de menys de 10 euros el·logiats en el fil de Twitter: La Cantonada de Sants. A part d’oferir menú a 9,90 euros, va indicar que és un bon lloc per als amants del futbol. L’establiment es troba al número 71 del carrer de Tenor Masini.

Entrepans i ramen, també a preus assequibles

Més enllà dels menús, també es poden trobar bones ofertes de menjar en el món dels entrepans. Un cas flagrant és el Bar Fidel, que es troba al número 24 del carrer de Ferlandina (districte de Ciutat Vella). És conegut per oferir una àmplia varietat d’entrepans que tenen un preu assequible per a gairebé totes les butxaques (entre cinc i set euros). Tanmateix, per als clients tenen un pes important les seves patates al forn, amb una salsa i un gust que només es troben al Fidel.

El bar Conesa és un altre clàssic de Barcelona pel que fa als entrepans. Situat al cor del districte de Ciutat Vella, concretament al número 1 del carrer de Llibreteria, ofereix als barcelonins i els turistes desenes d’entrepans per a aproximadament cinc euros.

Tot i que d’entrada els entrepans no tinguin res a veure amb el ramen, s’assemblen en una cosa molt important i que, de fet, és el centre d’aquest article: el seu preu. Un exemple és Mutenroshi Ramen, que es troba al número 10 del carrer de Sant Agustí (districte de Gràcia) i ofereix un menú de 9,90 euros amb un entrant i, com a plat principal, un plat de ramen o una hamburguesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa