Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Redueixen l’home atrinxerat amb una arma després de 17 hores de negociació
  • CA

El Grup Especial d’Intervenció (GEI) dels Mossos d’Esquadra ha reduït aquest matí l’home que s’havia atrinxerat en un pis del carrer Rosselló després de 17 hores de negociacions. L’home, que tenia una pistola falsa, amenaçava de suïcidar-se i retenia una dona amb qui comparteix el pis on es va tancar. 

Els agents han entrat cap a les 8.00 del matí d’aquest dissabte i han aconseguit reduir-lo amb una pistola elèctrica Taser. Després de desarmar-lo i comprovar que l’arma que duia era una pistola detonadora, els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) presents a l’escena l’han atès. Ha estat traslladat a la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Clínic, mentre que la seva parella ha anat a l’Hospital de Sant Pau.

[r:1]

La policia va rebre una trucada cap a les 14.30 hores del dissabte alertant que hi havia un home molt alterat a casa seva. Un equip de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va intentar dissuadir l’home durant hores parlant amb ell des del replà del pis, però sense èxit. 

Cap a quarts de dotze de la nit, tècnics de Gas Natural han tallat el subministrament de gas de l’immoble. Paral·lelament, la policia ha desallotjat alguns dels veïns, mentre que d’altres han quedat confinats al seu habitatge. Als qui han sortit de la finca, la Guàrdia Urbana els ha recomanat buscar-se allotjament per aquesta matinada.

Un familiar també ha estat present amb les agents per ajudar-los a negociar amb ell, ja que pateix un trastorn mental. Després d’hores de converses  els GEI finalment han entrat al pis i l’han reduït.

Més notícies
Els Mossos negocien amb un atrinxerat que amenaça de suïcidar-se i reté una dona
Notícia: Els Mossos negocien amb un atrinxerat que amenaça de suïcidar-se i reté una dona
Comparteix
La policia negocia amb un home amb problemes mentals al carrer Rosselló
Antiavalots dels Mossos carreguen contra una protesta veïnal al Raval
Notícia: Antiavalots dels Mossos carreguen contra una protesta veïnal al Raval
Comparteix
Una trentena de persones protestaven perquè la policia catalana havia desallotjat tres pisos ocupats d'un bloc
Més Mossos que simpatitzants en un acte de Vox a Barcelona
Notícia: Més Mossos que simpatitzants en un acte de Vox a Barcelona
Comparteix
Un centenar d'antifeixistes s'ha concentrat al Centre Cívic de la Sagrera per protestar contra el partit d'ultradreta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa