Redueixen l’home atrinxerat amb una arma després de 17 hores de negociació

Els Mossos havien estat mediant amb ell perquè amenaça amb suïcidar-se i retenia una dona

El Grup Especial d’Intervenció (GEI) dels Mossos d’Esquadra ha reduït aquest matí l’home que s’havia atrinxerat en un pis del carrer Rosselló després de 17 hores de negociacions. L’home, que tenia una pistola falsa, amenaçava de suïcidar-se i retenia una dona amb qui comparteix el pis on es va tancar. 

Els agents han entrat cap a les 8.00 del matí d’aquest dissabte i han aconseguit reduir-lo amb una pistola elèctrica Taser. Després de desarmar-lo i comprovar que l’arma que duia era una pistola detonadora, els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) presents a l’escena l’han atès. Ha estat traslladat a la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Clínic, mentre que la seva parella ha anat a l’Hospital de Sant Pau.

[r:1]

La policia va rebre una trucada cap a les 14.30 hores del dissabte alertant que hi havia un home molt alterat a casa seva. Un equip de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) va intentar dissuadir l’home durant hores parlant amb ell des del replà del pis, però sense èxit. 

Cap a quarts de dotze de la nit, tècnics de Gas Natural han tallat el subministrament de gas de l’immoble. Paral·lelament, la policia ha desallotjat alguns dels veïns, mentre que d’altres han quedat confinats al seu habitatge. Als qui han sortit de la finca, la Guàrdia Urbana els ha recomanat buscar-se allotjament per aquesta matinada.

Un familiar també ha estat present amb les agents per ajudar-los a negociar amb ell, ja que pateix un trastorn mental. Després d’hores de converses  els GEI finalment han entrat al pis i l’han reduït.

Més informació

Nou comentari