Rebenten els vidres de 7 cotxes al Carmel per robar petits objectes de valor

Un aparcament privat de la Rambla del Carmel es va endur un bon ensurt per robatori en 7 dels vehicles que hi havia estacionats la mateixa nit. Per tal de sostreure petits objectes de valor que hi havia a l’interior dels vehicles, com ulleres de sol, l’autor o autors d’aquests robatoris amb força va trencar els vidres de tots ells.

Un dels afectats ho ha denunciat a les xarxes socials i els Mossos d’Esquadra ho han confirmat al TOT Barcelona. Les fotografies mostren que sobretot van quedar malmesos els vidres més propers al volant.

Tres dels vehicles assaltats en un aparcament del Carmel / Facebook - Juan Carrillo
Tres dels vehicles assaltats en un aparcament del Carmel / Facebook – Juan Carrillo

Poc després, dilluns a la nit, un altre robatori tenia lloc a l’aparcament de TMB al Triangle Ferroviari, entre la Sagrera i Sant Martí. L’afectada ha explicat que li van destrossar el vidre lateral i li van causar danys a la carrosseria per tal d’endur-se una bateria que hi havia al vehicle. La policia catalana també ha confirmat el cas a aquest diari.

En cap dels dos casos no s’ha detingut a presumptes autors i les investigacions segueixen en curs. Les dades obertes dels Mossos d’Esquadra no estan actualitzades i no és possible comprovar, a dia d’avui, si com sospiten molts veïns hi ha hagut un increment d’aquest tipus de fet delictiu durant el confinament i la desescalada.

Nou comentari

Més notícies
El local de la plaça Joan Pelegrí. d'Hostafrancs, on hi havia una casa ocupada per delinqüents que es va poder tapiar després d'un incendi provocat per una baralla / S.B.

Les 50 coves d’Alí Babà de Barcelona

Els Mossos alerten que hi ha una cinquantena de cases ocupades on viuen i preparen robatoris delinqüents habituals que també hi guarden el material sostret
Un grup de Mossos custodia el perímetre a plaça Colom / Jordi Borràs

Detinguts 15 lladres reincidents en una operació policial contra els robatoris en aparcaments

Els Mossos han resolt una seixantena de casos i encara busquen més membres del grup
L'Observatori Fabra en una imatge d'arxiu / Europa Press

‘Una nit estrellada al Fabra’: un usuari es queixa d’un robatori a l’observatori

Carta d'un lector que explica que la nit que va visitar el recinte el seu vehicle i tres més van ser assaltats
El lladre de pàrquings de Nou Barris, robant en una botiga, nou escenari dels seus delictes / CME

Reapareix el lladre que tenia prohibit entrar en pàrquings

El jutge l'envia a la presó, ja que ha trencat l'ordre d'allunyament d'aparcaments que tenia dictada des del desembre de l'any passat