Rebenten els vidres de 7 cotxes al Carmel per robar petits objectes de valor

Sostraccions en un aparcament privat a Horta-Guinardó i un de públic al Triangle Ferroviari

Un aparcament privat de la Rambla del Carmel es va endur un bon ensurt per robatori en 7 dels vehicles que hi havia estacionats la mateixa nit. Per tal de sostreure petits objectes de valor que hi havia a l’interior dels vehicles, com ulleres de sol, l’autor o autors d’aquests robatoris amb força va trencar els vidres de tots ells.

Un dels afectats ho ha denunciat a les xarxes socials i els Mossos d’Esquadra ho han confirmat al TOT Barcelona. Les fotografies mostren que sobretot van quedar malmesos els vidres més propers al volant.

Tres dels vehicles assaltats en un aparcament del Carmel / Facebook - Juan Carrillo
Tres dels vehicles assaltats en un aparcament del Carmel / Facebook – Juan Carrillo

Poc després, dilluns a la nit, un altre robatori tenia lloc a l’aparcament de TMB al Triangle Ferroviari, entre la Sagrera i Sant Martí. L’afectada ha explicat que li van destrossar el vidre lateral i li van causar danys a la carrosseria per tal d’endur-se una bateria que hi havia al vehicle. La policia catalana també ha confirmat el cas a aquest diari.

En cap dels dos casos no s’ha detingut a presumptes autors i les investigacions segueixen en curs. Les dades obertes dels Mossos d’Esquadra no estan actualitzades i no és possible comprovar, a dia d’avui, si com sospiten molts veïns hi ha hagut un increment d’aquest tipus de fet delictiu durant el confinament i la desescalada.

Més informació

Nou comentari