Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts 15 lladres reincidents en una operació policial contra els robatoris en aparcaments
  • CA

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Nacional, van dur a terme el 16 de juny un dispositiu policial en el qual van resoldre 59 robatoris a vehicles de pàrquings públics i privats de Barcelona, i van detenir un total de 15 lladres multirreincidents. Els detinguts tenen múltiples antecedents policials, vuit estan relacionats directament amb els fets investigats i la resta han estat arrestats per incomplir la llei d’estrangeria i no es descarten més detencions, ha explicat la policia catalana.

La policia catalana ha detallat que el 2019 van començar a detectar un increment de robatoris a l’interior de pàrquings, amb especial afectació en una zona turística del centre de Barcelona, però també a localitats de l’àrea metropolitana. Arran de les investigacions van saber que els autors dels robatoris eren un grup d’uns 20 homes que actuava diversos dies de la setmana: “Una part dels quals va aprofitar la situació de confinament per marxar”.

Els investigadors també han pogut constatar que alguns dels detinguts havien actuat a l’estranger, i fins i tot tenien prohibida l’entrada a Itàlia i que d’altres van ser expulsats de Suïssa i van “traslladar la seva activitat delictiva” a Espanya. Amb la detenció d’aquestes persones s’han resolt 21 robatoris amb força a l’Eixample, 20 a Sarrià, 14 a Gràcia i quatre a Ciutat Vella, i la investigació continua oberta i no es descarten més detencions i que es resolguin més fets delictius a l’àrea metropolitana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa