Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ramentol, sobre la missa a la Sagrada Família: “No tocava”
  • CA

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, considera que la missa que es va celebrar a la Sagrada Família aquest dissabte va ser “una celebració que no tocava en el moment epidèmic actual”. Ramentol creu que encara que l’acte de beatificació complís tots els requisits establerts en les normatives –i en aquest sentit Salut ha obert un expedient per aclarir-ho–, s’hauria pogut posposar, ja que ara és un moment en què les autoritats sanitàries estan demanant a la ciutadania limitar al màxim la mobilitat, ha raonat.

“És un missatge del tot desalineat amb el missatge que des de les autoritats sanitàries i el Govern en ple s’està donant i que provoca, entre altres, que hi hagi molts sectors damnificats”, ha afirmat el secretari general a RAC1. Ramentol considera que l’Arquebisbat de Barcelona “no va tenir la sensibilitat d’adequar la celebració dels seus actes a la necessitat que la gent es mogui el mínim possible davant de la segona onada i per poder relaxar les mesures aviat”.

Després del que va passar dissabte, el secretari general de Salut veu “molt pertinent” la proposta que presentarà el departament de Justícia aquesta setmana perquè s’estableixi un topall de cent persones en l’aforament dels actes religiosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa