Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues places de Gràcia estrenen avui la reducció d’horari de les terrasses

L’avançament en l’horari de tancament de les terrasses s’aplicarà des d’aquest dijous a dues places més de la Vila de Gràcia. Segons ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona, les places del Sol i de la Revolució estrenen avui la mesura i se sumen d’aquesta manera a les de la Vila de Gràcia i del Diamant, dos espais on la restricció està en vigor des del passat 6 d’octubre.

Amb les noves mesures, els establiments d’aquests espais del barri barceloní han de recollir cadires i taules a les onze de diumenge a dijous i no a les dotze de la nit com havien fet fins ara. Pel que fa al divendres i al dissabte, l’hora de tancament és a les dotze i no a la una de la matinada.

L’Ajuntament permet que els establiments afectats per aquest avançament de l’horari de tancament de les terrasses col·loquin fins a dues taules més a l’espai exterior dels locals des de les vuit del vespre fins al tancament d’aquests. En el cas concret de la plaça de la Revolució, només es dona permís per posar una taula més durant tot l’horari d’obertura dels negocis.

Cal recordar que en total hi ha cinc places de la Vila de Gràcia afectades per aquest polèmic canvi en la normativa que el consistori barceloní va anunciar el passat mes d’agost. Després de l’entrada en vigor de les restriccions a les places del Sol i de la Revolució, només queda pendent la plaça de la Virreina, que està previst que estreni durant les pròximes setmanes el nou horari de tancament.

Restriccions a Enric Granados a partir de demà

Precisament, aquest dijous hem conegut que demà començarà a aplicar-se aquest avançament en el tancament de les terrasses al carrer d’Enric Granados, una de les zones més afectades per la contaminació acústica derivada de l’activitat del sector de la restauració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa